Register Now

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Add question

You must login to ask question.

Login


Register Now

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

TRUSTED.ro lansează un nou serviciu de încredere

trusted

Acum 5 ani, a fost lansată marca TRUSTED.ro prin care magazinele online primesc titlul de Marca de Încredere dacă au o vechime de peste 6 luni și dacă respectă standardele TRUSTED.ro bazate pe normele legislației în vigoare. Din data de 15 martie, TRUSTED.ro a lansat noul serviciu Opinii de încredere, dezvoltat în parteneriat cu InboxTarget.ro ce presupune un sistem de feedback de la clienții reali ai magazinelor online, administrat independent.

Sistemul Opinii de încredere este de fapt un chestionar, trimis fiecărui client al unui magazin online după 7 zile de la efectuarea unei comenzi, și cuprinde trei întrebări ce pot fi notate cu calificative de la 1 la 10. În cazul în care nota finală este mai mica de 7, clientul este rugat să-și motiveze notarea într-un comentariu. Toate notele primate de la client sunt publice, iar magazinul poate răspunde la probelemele clienților. După remedierea problemei, clientul poate acortda o nouă notă magazinului.

Nota magazinului va apărea în logo-ul TRUSTED. ro, de pe site-ul fiecărui magazin împreună cu opiniile clienților. Chestionarul acestui serviciu poate fi personalizat în mai multe moduri, inclusive prin adăugarea de întrebări suplimentare, pentru ca opinia clienților să fie cât mai reală.  De asemenea, datele tuturor clienților nu sunt păstrate, ci sunt șterse după publicarea feedback-ului.

Leave a reply