Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: website-ul Temu.com a crescut cu peste 700%, in 2023

Temu a fost unul dintre website-urile cu cea mai mare dezvoltare, in 2023, in Statele Unite, anunta businessinsider.com, citand o analiza marca Similarweb. Platforma e-commerce chineza care apartine de Pinduoduo Holdings a avut un trafic web si mobil cu 701% mai mare YoY, pana la o medie de 92,2 milioane de vizite lunare. Asa cum scriam recent, aplicatia Temu s-a impus in SUA mult mai eficient ca rivalii de la Alibaba.

In clasamentul pe 2023 intocmit de Similarweb (care se axeaza pe webisteuri cu peste 10 milioane de vizite lunare), primul loc este detinut de OpenAI – al carui trafic a crescut cu 2.690% fata de 2022. Pe locurile urmatoare din top 5 s-au plasat AliExpress.us (cu +290% YoY si o medie de 24,4 milioane de vizite lunare), Homes.com (+274% YoY si o medie de 37,4 milioane de vizite lunare) si SSYouTube.com (+242% YoY si o medie de 30,9 milioane de vizite lunare).

„Se stie ca atunci cand ai deja un website mare, este greu sa generezi o crestere semnificativa. Dar Temu a aparut de neicaieri”, a explicat David Carr (Senior Insights Manager, Similarweb).  Compania cu sediul la Boston vinde produse extrem de ieftine, trimise cumparatorilor direct de la producatorii chinezi, si a investit 517 milioane $ in publicitate, in perioada septembrie-decembrie 2023, in SUA.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply