Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Unilever livreaza inghetata comandata online cu drona

Unilever a facut echipa cu serviciul de livrari cu drona Flytrex, pentru a livra americanilor inghetata comandata pe platforma online TheIceCreamShopUS.com, citim pe grocerydive.com. Aria de acoperire a Flytrex include localitatile Holly Springs, Fayetteville si Raeford (Carolina de Nord) si Granbury (Texas), iar oferta The Ice Cream Shop include brandurile Ben & Jerry’s, Magnum, Talenti, Good Humor si Breyers.

Livrarile cu drona se fac in mai putin de 3 minute, pentru ca inghetata sa ajunga la destinatari fara a se topi. Prin intermediul acestui serviciu, consumatorii pot comanda si cantitati mai mari de inghetata odata, in 6 variante de combinatii (ca „Chocolate Lover’s Bundle” sau „Berry Fruity Bundle”).

Unilever si Flytrex spun ca pot trimite inghetata in mii de gospodarii americane, oferind livrari pe o raza de 1,6 km de serviciul de livrare, care opereaza cu acordul Federal Aviation Administration. The Ice Cream Shop mai are parteneriate cu aplicatii de livrare de mancare comandata online: UberEats, Postmates, DoorDash si GrubHub.

Anuntul vine in contextul in care livrarea ultra-rapida, indiferent de ora (a.k.a. quick commerce/q-commerce), a fost impulsionata de pandemie. Asa cum scriam recent, companiile de livrare instant au pus – mai nou – ochii pe industria de Beauty. Conform unui studiu marca Allied Market Research, se estimeaza ca piata globala a inghetatei va valora paroape 122,1 miliarde $, pana in 2031 (fata de 68,1 miliarde $, in 2020).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply