Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2021, ABOUT YOU a avut venituri mai mari cu 48,5% si pierderi duble YoY

Platforma online de Fashion ABOUT YOU si-a anuntat rezultatele din anul fiscal 2021-2022 (care s-a incheiat pe 28 februarie 2022), pe corporate.aboutyou.de. Compania germana a tras linie si a adunat, rezultandu-i venituri totale de 1,73 miliarde € (+48,5% YoY), dar si pierderi mai mult decat duble fata de anul fiscal anterior (124,4 milioane €, comparativ cu aproape 60 de milioane €, in 2021).

Asta inseamna ca EBITDA (profitul net + cheltuielile cu dobanzi + cheltuielile cu impozite + cheltuielile cu amortizarea + deprecierea) a fost negativ: -66,9 milioane €. Retailerul (care apartine de Otto Group) a mai transmis ca profitul brut a fost de 703,7 milioane €. Cauza pierderilor inregistrate au fost investitiile facute de companie: retailerul online s-a extins in Grecia, Portugalia si Norvegia, a deschis noi centre logistice in Polonia si Franta si a anuntat ca va livra in 100 de tari din intreaga lume.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply