Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma de automatizare easySales integreaza solutiile Filbo de finantare a afacerilor

Platforma easySales anunta, intr-un comunicat de presa, ca a integrat direct in interfata digitala o solutie de finantare a afacerilor cu sume de pana la 115.000 de lei, asigurata de Filbo. Compania easySales ofera o solutie de listare automata pe marketplace-uri, procesare centralizata a comenzilor si actualizarea stocului in timp real. Filbo este o platforma FinTech, prima si singura platforma de microfinantare 100% digitala din Romania pentru micro-intreprinderi si antreprenori individuali. Aceasta a fost lansata in anul 2020, de catre OMRO (institutie financiara nebancara, prezenta pe piata din 1994).

„Misiunea easySales de a ajuta comerciantii sa vanda mai mult, mai repede, folosind mai putine resurse, prin conectarea lor la marketplace-uri atractive si automatizarea proceselor, ajunge la un nou punct, in care oferim, prin cateva click-uri, acces la solutii 100% online de finantare. Alaturi de noii nostri parteneri de la Filbo, aducem in platforma singurul proces complet online de creditare pentru firmele din Romania. Ii scutim pe antreprenori de drumuri, aducem intregul proces de acces la capital de lucru direct in platforma si reusim sa automatizam inca un aspect esential din viata unui business online: finantarea rapida a afacerii”, completeaza Ciprian Cazacu (CEO easySales).

„Infrastructura creata de noi ne permite integrarea usoara cu orice platforma, portal, aplicatie care are clienti persoane juridice. In doar cateva zile putem lansa o experienta prin care partenerul poate sa ofere clientilor sai o solutie de finantare prin care castiga timp. Ne bucuram sa vedem din ce in ce mai multe business-uri care inteleg beneficiul major al integrarii acestui tip de solutie, respectiv timpul castigat de antreprenor si posibilitatea de a accesa o finantare rapida, in conditiile in care in Romania doar 1 din 8 afaceri obtine finantare de la o banca”, transmite Emil Minciu (Director Vanzari si Parteneriate, Filbo).

In prezent, easySales integreaza unele dintre cele mai mari marketplace-uri din Romania si regiune, solutia de optimizare logistica Innoship si softuri de facturare, platforme e-commerce internationale si locale. Solutia easySales este prezenta in Bulgaria si Ungaria, iar anul acesta isi va continua extinderea si pe alte piete externe. Astfel, clientii au acces la livrari globale pe piete majore, cu accent pe livrarile a doua zi in Ungaria, Bulgaria si Polonia, dar si in toata Europa.

Experienta 100% digitala a Filbo (selectarea produsului, incarcarea a doar 2 documente, indentificarea online, aprobarea de principiu in doar cateva ore si semnarea electronica a contractului) vine ca o completare a solutiilor oferite de easySales, avand misiunea de a spori accesul la finantare pentru micii antreprenori care au nevoie de solutii cat mai rapide si mai flexible pentru a duce afacerea la urmatorul nivel. Un alt beneficiu al acestei noi solutii de finantare  este faptul ca nu necesita garantii mobiliare sau imobiliare ori furnizarea de bilete de ordin din partea antreprenorilor, intrucat compania beneficiaza de programul de garantii europene EaSI, oferit de catre Fondul European de Investitii. Pana in prezent, peste 13.000 de antreprenori au avut incredere in Filbo si au luat o finantare pentru afacerea lor, in valoare totala de peste 82 de milioane €.

Comentariu ( 1 )

Leave a reply