Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Start-up-ul de curierat ultra-rapid BeeFast se extinde in Brasov

Start-up tech de curierat ultra-rapid BeeFast anunta, intr-un comunicat de presa, ca isi extinde activitatea de la 1 noiembrie, demarand livrarile in Brasov. Pentru prima luna de functionare, compania estimeaza o medie de 100 de comenzi/zi, urmand sa ajunga la o medie de 250-300 de comenzi/zi (adica o treime din numarul de comenzi livrate zilnic in Bucuresti-Ilfov), pana la finalul anului. Primii 50 de clienti BeeFast beneficiaza gratuit de dezvoltarea magazinului online si integrarea solutiei de livrare.

Extinderea ariei de livrare in Brasov este un prim pas spre acoperirea nationala a start-up-ului lansat la finalul lui 2019. Comenzile facute prin intermediul platformei vor fi livrate intr-un timp mediu de 35 de minute, fata de 55 de minute cat este promisiunea de livrare in Bucuresti-Ilfov. Clientii care deja sunt integrati in platforma provin din domenii precum HoReCa, florarii, gift shops, produse bio, electronice, etc. Pretul pentru fiecare livrare va fi unic, pentru inceput: 15 lei, indiferent de numarul de kilometri, iar clientii care vor integra BeeFast in optiunile de livrare vor primi un discount de 10% in primele 3 luni de contract.

„Portofoliul de parteneri ai companiei se extinde intr-un ritm accelerat, inclusiv pe fondul pandemiei, care a deschis apetitul pentru livrari ultra-rapide. Avem deja mai mult de 10 clienti care vor fi activi pe platforma incepand cu 1 noiembrie, insa cu siguranta numarul lor va creste rapid, mai ales ca ne apropiem de o  perioada de foc din punct de vedere al livrarilor – Black Friday si sarbatorile de iarna. Digitalizarea joaca si va juca un rol esential in scurtarea timpilor de livrare si extinderea serviciilor de tip last-mile sau livrare expres. Tocmai de aceea oferim gratuit dezvoltarea magazinului online primilor 50 de clienti, caci am vazut in Bucuresti-Ilfov cat de mult a contat in dezvoltarea businessurilor aceasta migrare catre online”, noteaza Cristian Grozea (foto, CEO si Cofondator BeeFast).

In luna octombrie, BeeFast si-a extins programul de livrare in Bucuresti, pana la miezul noptii, functionand astfel in intervalul 10:00-24:00. Modificarea a venit pe fondul solicitarilor in crestere pentru livrari in a doua parte a zilei, in special pentru clientii din zona HoReCa, dar si pentru produse Pharma, respectiv alimentare. In prezent, in Bucuresti, comenzile inregistrate in prima parte a zilei (10:00-15:00) reprezinta 53% din livrari, concentrate in special in intervalul de pranz. Livrarile solicitate pentru a doua parte a zilei reprezinta 47%, iar estimarile arata ca procentele vor fi asemanatoare si pentru clientii din Brasov.

Leave a reply