Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

App-ul Yango Deli livreaza alimente in 15 minute, in Londra

Gigantul rusesc Yandex a lansat un serviciu de livrare a produselor alimentare esentiale in doar 15 minute, la Londra: Yango Deli. Acesta va intra in competitie directa cu numeroase alte aplicatii de livrare rapida a alimentelor (ca Getir, Hop sau Gorillas), informeaza cnbc.com. Genul acesta de companii (care livreaza acasa sau la birou alimente si mancare gatita) au atras investitii de sute de milioane de dolari din partea fondurilor de investitii, pe fondul pandemiei provocate de noul coronavirus.

Oferta Yango Deli include fructe, legume si alimente care sunt ridicate de livratori din cele 4 mini depozite (a.k.a. „dark stores”) deschise in capitala Marii Britanii. Rusii de la Yandex estimeaza ca serviciul are potentialul de a ajunge la 1,4 milioane de clienti, care pot primi produsele dorite in fiecare zi a saptamanii, inclusiv in weekend.

Yango Deli mai opereaza in Tel Aviv (Israel) si Paris (Franta). „Marea Britanie si, mai ales, Londra, este o piata noua plina de potential pentru Yango Deli, orasul fiind extrem de potrivit pentru modelul dark stores. Capitala intens populata este plina de profesionisti ocupati, studenti tineri si multe alte persoane care apreciaza o experienta de shoppingrapida si lipsita de stres”, a transmis, intr-o declaratie de presa, Evgeny Chernikov (General Manager, Yango Deli Marea Britanie).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply