Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spy-Shop.ro: cifra de afaceri de 90 milioane de lei, in 2022 (+60% YoY)

Spy-Shop.ro a avut o cifra de afaceri de 90 de milioane de lei, in 2022, in crestere cu 60% YoY, anunta compania, intr-un comunicat de presa. La aceasta crestere considerabila au contribuit cerea crescuta pentru sisteme de securitate si panouri fotovoltaice (in proiecte rezidentiale si industrial), investitiile in spatii de stocare si cresterea echipei, dezvoltarea retelei de distributie si a gamei de produse, dar si automatizarea proceselor din cadrul companiei. Numarul de comenzi al magazinului online a crescut cu aproximativ 35%, anul trecut, iar printre cele mai cautate categorii de produse au fost: camerele de supraveghere, sistemele fotovoltaice, sisteme de alarma, videointerfoanele si automatizarile pentru porti.

„Am dezvoltat gama de produse printr-o selectie foarte atenta a producatorilor, dorindu-ne ca acestia sa ofere echipamente de o calitate ridicata si o garantie sporita, pe care sa o putem oferi si noi mai departe catre clientii nostri. In plus, automatizarea si digitalizarea cat mai multor procese ne ajuta si ne vor ajuta tot mai mult pe viitor sa ne indeplinim obiectivele de crestere”, transmite Sergiu Dangulea (foto, CEO Spy-Shop.ro).

Anul trecut, Spy Shop a investit peste 1,5 milioane € intr-un nou spatiu de birouri si un nou depozit, iar acum sunt in derulare si alte investitii pentru imbunatatirea fluxului. In acest moment, dupa ce a fost dat in folosinta intreg spatiul de depozitare, stocul zilnic propriu este de 4 milioane €. Compania are o echipa de peste 80 de oameni, 2 sedii si 3 spatii de depozitare care insumeaza peste 5.000 m2.

La nivelul industriei de securitate, in 2023 se va vedea o crestere mai lenta, din cauza contextului economic mai dificil. Strategia de dezvoltare a Spy-Shop.ro va include cresterea business-ului si consolidarea pozitiei in piata sistemelor de securitate si a echipamentelor conexe, dezvoltarea si integrarea mai multor solutii software de automatizare, mai multe metode de plata, dezvoltarea retelei de instalatori si distributie, deschiderea unor noi canale de vanzare si iesirea pe piata din regiune.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply