Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spy-Shop.ro a investit 1 milion € intr-un nou depozit, de peste 1.000 mp

Magazin online si importator de sisteme de securitate, fotovoltaice si supraveghere video Spy Shop anunta, intr-un comunicat de presa, ca va finaliza in curand amenajarea unui nou sediu de birouri si a unui depozit, langa Timisoara. Investitia in noile spatii a fost de 1 milion €, iar asta va duce suprafata totala de depozitare la peste 2.000 m2. Depozitul va intra rapid in circuit, compania fiind in toi cu pregatirile pentru cumparaturile de Black Friday.

„De-a lungul timpului, am facut modificari si ajustari in spatiile de depozitare pe care le aveam, pentru a crea suficient loc, mai ales in perioadele cu sezonalitate ridicata, precum Q4. Eram de ceva timp in cautarea unui spatiu pentru noul depozit, iar anul acesta am gasit o solutie foarte buna, in vecinatatea actualului sediu si depozit central, astfel ca lucrurile s-au potrivit de minune, mai ales ca de la inceputul anului importam si sisteme fotovoltaice (producatori Canadian solar, Huawei etc.).”, transmite Sergiu Dangulea (foto, CEO Spy Shop).

Datorita investitiilor continue, in dezvoltare, aplicatii software si in stocuri, Spy-Shop.ro (care a avut o cifra de afaceri de 12 milioane €, in 2021) a inregistrat o crestere de 20% YoY, in primele 6 luni ale anului 2022. „Practic, am dublat suprafata de depozitare si estimam ca vom avea suficient spatiu cel putin pentru urmatorii 3-4 ani, daca ritmul de dezvoltare se va mentine in acest fel. Spunem acest lucru pentru ca nisa are mult potential pe piata din Romania si nu numai, echipamentele de securitate sunt tot mai cautate si se dezvolta foarte mult si intr-un ritm destul de alert”, mai spune Sergiu Dangulea.

Spy Shop se axeaza in continuare pe cresterea numarului de clienti si instalatori, avand deja o retea nationala cu peste 1.000 de parteneri catre care distribuie lucrari. Compania urmareste incheiere unor contracte cu cei mai renumiti producatori din lume pentru a aduce in Romania produse de top din aceasta nisa de securitate, dar si iesirea pe piata din regiune, pe viitor.

Comentariu ( 1 )

  1. […] trecut, Spy Shop a investit peste 1,5 milioane € intr-un nou spatiu de birouri si un nou depozit, iar acum sunt in derulare si alte investitii pentru imbunatatirea fluxului. In acest moment, dupa […]

Leave a reply