Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Companiile e-commerce cu cea mai rapida dezvoltare din Europa se afla in Germania

Financial Times si Statista au facut publica cea de-a saptea editie a „FT 1000”, un clasament anual al companiilor cu cea mai rapida dezvoltare din Europa. Din totalul acestor companii europene, 95 sunt afaceri e-commerce si majoritatea (mai exact, 41 la numar) sunt companii germane, informeaza ecommercenews.eu.

Italia (cu 24 de companii) si Franta (cu 12 companii) sunt si ele tari bine reprezentate, in clasament. Topul „FT 1000” este bazat pe cresterile de venituri din perioada 2018-2021, iar Germania este prezenta in top cu firme ca brandul de lame de ras WLDOHO (nr. 56) si retailerul alimentar KoRo (nr. 70). In clasament mai sunt incluse Marea Britanie (cu 7 companii), Tarile de Jos (4), Polonia, Spania, Lituania si Cehia (3).

Desi Germania este tara nr. 1 la capitolul companii e-commerce cu cea mai rapida dezvoltare din Europa, Tarile de Jos domina primele 5 pozitii din top:

  1. Onbuy, Marea Britanie (nr. 25)
  2. Returninsta, Tarile de Jos (nr. 29)
  3. Stoov Heating Cushions, Tarile de Jos (nr. 36)
  4. Baroni, Italia (nr. 40)
  5. Matt Sleeps, Tarile de Jos (nr. 41)

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

  1. […] nr. 1 din Germania, unde influenteaza si comertul offline si unde se afla companiile e-commerce cu cea mai rapida dezvoltare din […]

Leave a reply