Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spy-shop.ro: cifra de afaceri de 30 milioane lei in 2019 (+50%YoY)

Magazinul online de sisteme de securitate Spy Shop anunta ca a avut o cifra de afaceri de 30 milioane de lei in 2019, in crestere cu peste 50% fata de anul precedent. Conform comunicatului de presa, la aceasta evolutie au contribuit decisiv cerinta tot mai mare in piata pentru sistemele de securitate, supraveghere video si control acces, eforturile echipei privind cresterea notorietatii brandului si fidelizarea clientilor, dar si diversitatea produselor (care ofera clientilor o gama completa de echipamente si accesorii pentru toate tipurile de securitate).

Pentru 2020, magazinul online isi propune sa continue dezvoltarea brand-ului propriu de echipamente de supraveghere video (Acvil), sa imbunatateasca in continuare produsele si promovarea lor, dar si „intrarea pe piata de distributie si dezvoltarea retelei B2B. Totodata, din obiectivele majore pentru anul 2020 mai fac parte si deschiderea celui mai mare showroom de sisteme de securitate din Romania, in Timisoara, cu o suprafata de peste 100 m2, unde vor fi expuse cele mai noi si performante produse si vor putea fi deserviti mai multi clienti, atat de catre consilierii de vanzari, cat si o zona de self order unde clientii isi pot plasa singuri comenzile si le vor putea ridica instant”, explica Sergiu Dangulea (foto, CEO spy-shop.ro). In 2020, compania estimeaza o crestere a numarului de clienti si o majorarea cu 40% a cifrei de afaceri.

Leave a reply