Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Spy-Shop.ro a avut o cifra de afaceri de 12 milioane €, in 2021

Spy-Shop.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de sisteme de securitate din Romania, transmite (intr-un comunicat de presa) ca a inregistrat o cifra de afaceri de 12 milioare € anul trecut, in crestere cu 30% fata de anul precedent (cand a avut un avans de 60% YoY). Cresterea vine pe fondul cererii tot mai mari pentru produsele de securitate, automatizarilor si a dispozitivelor smart home, datorita cresterii pietei imobiliarelor si a nevoii crescute de siguranta si confort pe care o are populatia.

„Am observat ca oamenii investesc tot mai mult in siguranta proprie, a lor, a familiei si a bunurilor pe care le detin, iar aici ma refer in principal la imobile: casa, magazin, garaj, casa de vacanta, etc. Oamenii sunt tot mai receptivi la sentimentul de protectie si isi dau tot mai mult interesul, in vremurile actuale, pentru a-si tine la adapost bunurile si familia”, transmite Sergiu Dangulea (foto, CEO Spy Shop).

Pentru 2022, retailerul are in plan cateva investitii pe termen scurt si pe termen mediu-lung: un nou spatiu de depozitare, un sediu nou, cresterea portofoliuliu de produse si branduri importate, iesirea pe piete externe si cresterea retelei de distributie. „Avem un orizont de timp pentru a implementa cateva obiective care sa ne ajute businessul sa creasca mai mult decat in acest an, calendarul este facut, mai avem de lucrat doar la bugetarea acestora. In viitorul apropiat avem nevoie de un nou spatiu de depozitare, obiectiv la care lucram acum, iar in urmatorii ani vrem sa ne mutam intr-un nou sediu, pentru ca actualul spatiu ne limiteaza oarecum oportunitatea de crestere, si pe langa asta, un alt obiectiv mare pentru noi este iesirea pe pietele din regiune”, spune Sergiu Dangulea. „In acelasi timp, cautam constant noi furnizori, pentru a diversifica gama de produse astfel incat sa devenim reperul in materie de echipamente de securitate, supraveghere video, automatizare si smart home, chiar daca si acum suntem probabil magazinul cu cea mai diversificata gama de produse din domeniu, iar clientii pot gasi la noi absolut toate produsele de care au nevoie, de la A la Z din aceasta nisa de securitate”.

Cu un portofoliu de aproximativ 50.000 de produse, Spy-Shop.ro acopera toata gama de echipamente de securitate si supraveghere video (si nu numai – pe site se gasesc si echipamente antiincendiu, control acces, videointerfoane, accesorii CCTV, retelistica, echipamente de spionaj sau camere auto). De asemenea, in jurul companiei s-a format o comunitate de aproximativ 1.500 de instalatori si tehnicieni (retea care este in curs de extindere), care pot administra lucrari de instalare si montaj in toata tara, prin intermediul aplicatiei mobile puse la dispozitie de Spy Shop.

Comentariu ( 1 )

  1. […] investitiilor continue, in dezvoltare, aplicatii software si in stocuri, Spy-Shop.ro (care a avut o cifra de afaceri de 12 milioane €, in 2021) a inregistrat o crestere de 20% YoY, in primele 6 luni ale anului 2022. „Practic, am dublat […]

Leave a reply