Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Shopify a cumparat start-up-ul de influencer marketing Dovetale

Platforma e-commerce canadiana Shopify a cumparat Dovetale, un start-up de influencer marketing din New York, fondat in 2016, citim pe ecommercenews.eu. Dovetale ajuta companiile sa isi administreze campaniile de influencer marketing. Platforma conecteaza afacerile si creatorii din social media, ajutand brandurile sa vada exact cat au vandut, in urma acestor parteneriate. In 2021, start-up-ul a avut venituri cu 100% mai mari de la o luna la alta.

De acum inainte, start-up-ul american se va numi „Dovetale by Shopify”, utilizatorii vor avea parte de schimbari minimale, iar toti clientii care au magazine online pe platforma Shopify vor putea folosi gratuit serviciile Dovetale (care costau peste 90 €/luna, inainte de aceasta preluare). Compania avea deja o colaborare cu Shopify: in 2020, a creat Community, o aplicatie pentru managementul marketingului afiliat si via influenceri.

Miscarea face parte din eforturile platformei e-commerce de a se impune in zona de creator marketing, domeniu care este in plina dezvoltare in Europa – una dintre cele mai importante piete pentru platforma de software canadiana. Majoritatea clientilor Shopify sunt din Statele Unite, dar baza europeana de clienti a companiei creste rapid: in ultimii doi ani, numarul de utilizatori din Marea Britanie si Franta a crescut cu 200%, respectiv 300%.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply