Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Platforma foodpanda.ro va livra produse de la Kaufland

Cea mai mare platforma de comenzi online de mancare din Romania (foodpanda.ro) anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea unui parteneriat cu lantul de hipermarketuri Kaufland Romania, pentru livrarea rapida a produselor la domiciliul clientilor. De saptamana aceasta, in sectiunea Shops a platformei foodpanda.ro, utilizatorii vor avea acces la peste 3.500 de produse alimentare si nealimentare comercializate de Kaufland, urmand ca numarul acestora sa se dubleze in perioada imediat urmatoare.

Pentru inceput, serviciul va fi disponibil in Bucuresti (si zonele limitrofe), Timisoara, Iasi si Galati, urmand sa fie extins la nivelul mai multor orase din tara, pana la sfarsitul lui 2020. Timpul mediu de livrare va fi de 60 de minute de la momentul plasarii comenzii in aplicatie. Pentru inceput, clientii vor putea efectua zilnic comenzi in intervalul 10:00-22:00, urmand ca pana in decembrie programul sa fie extins la 08:00-23:00 la nivel national si 08:00-1:00 in Bucuresti. Valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei, iar greutatea maxima acceptata este de 20 kg. Taxa de livrare pentru fiecare comanda are o valoare unica, de 4,99 lei.

„Noul parteneriat pe care l-am incheiat cu lantul de hipermarketuri Kaufland este unul strategic, avand in vedere pozitionarea si reteaua foarte bine dezvoltata a retailerului. Suntem convinsi ca vom avea o colaborare de lunga durata, mai ales ca am gasit in echipa Kaufland parteneri de incredere, care impartasesc aceleasi valori ca si echipa foodpanda, in ceea ce priveste calitatea si atentia oferita fiecarui client. Impreuna ne propunem sa ajungem la si mai multi utilizatori care isi doresc sa le fie livrate cumparaturile acasa, intr-un timp foarte scurt. Acestia pot scuti un drum pana la hipermarket, pot evita aglomeratia si isi pot aloca mai mult timp pentru alte activitati. Totodata, mizam pe faptul ca utilizatorii nostri vor aprecia oferta diversificata de produse alimentare si nealimentare”, transmite Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda Romania).

„Prin parteneriatul cu foodpanda ne-am extins serviciul de livrare la domiciliu, care acum este disponibil si pe aceasta platforma, in linie cu misiunea noastra de a oferi tuturor clientilor acces cat mai usor, rapid si convenabil la produsele noastre, prin solutii moderne de cumparaturi. Extinderea accelerata a acestui tip de serviciu in cat mai multe orase, mici si mari, este o prioritate pentru noi, mai ales in aceste vremuri”, completeaza Valer Hancas (Director de Comunicare si Corporate Affairs, Kaufland Romania).

Leave a reply