Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Pe eBay Germania nu mai poti plati cash, la livrare

Vanzatorii de pe eBay Germania nu mai pot accepta de la cumparatori platile cash, la livrare, aflam de pe ecommercenews.eu. Platforma e-commerce a interzis aceasta forma de plata a achizitiilor online incepand cu data de 11 septembrie si a anuntat sellerii (pe 8 septembrie) ca toate platile trebuie efectuate prin „sistemul standard de procesare a platilor existent”. Adica plata cu cardul, Apple Pay, Google Pay, PayPal sau Klarna.

Platforma eBay a eliminat automat aceasta optiune de plata din toate anunturile existente deja. Masura a fost motivata oficial de faptul ca eBay vrea ca tranzactiile sa fie si mai sigure, pentru clienti si vanzatori. In plus, renuntarea la plata cash, la livrare, genereaza mai mult control asupra procesarii comenzilor online, ceea ce inseamna ca sellerilor le va fi mai greu sa evite plata comisionului de vanzare catre eBay.

Clientii eBay din Marea Britanie – unde pozitia platformei digitale este si mai puternica – pot sa plateasca in continuare cash, la livrare, comenzile facute.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply