Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Ikea va vinde online, in India, pana la final de 2024

Pana la final de 2024, compania suedeza de mobilier si decoratiuni pentru casa Ikea va intra in urmatoarea faza de dezvoltare (in India) si va incepe operatiunile e-commerce in Delhi. Momentan, doar locuitorii din Mumbai, Pune, Hyderabad, Gujarat si Bengaluru pot cumpara online, de pe ikea.com. Conform livemint.com, Ikea va deschide si doua centre Ingka mari, in zona capitalei, in urmatorii 2 ani. Aceste locatii offline sunt mall-uri care includ diversi retaileri si un magazin Ikea.

Compania – care este prezenta in tara asiatica din 2018 – a investit deja 105 milioane de rupii indiene (peste 1,2 milioane $) in constructia a 5 magazine offline, in India. „A fost minunat sa putem deschide cinci magazine in ultimii 5 ani si acum planuim intrarea pe piata din Delhi”, a explicat Susanne Pulverer (Chief Executive & Chief Sustainability Officer, Ikea India), pentru sursa amintita. Aceasta spune ca se va incepe cu un centru Ingka in Gurugram (care va fi deschis la finalul anului viitor) si apoi se va lansa si proiectul din Noida.

Aceste centre Ingka apartin de Ingka Group – holdingul care controleaza toate magazinele Ikea. Studiile realizate de compania suedeza indica faptul ca zona capitalei indiene este cea mai mare piata de mobilier din tara. Grupul va investi si in alte directii, in tara asiatica: in prima faza, in afaceri sustenabile care nu au neparat legatura cu retail-ul. In plus, India este o tara in care compania are investitii pe termen lung, fiind o sursa de materie prima pentru Ikea de peste 40 de ani.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply