Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Parteneriat evoMAG.ro si BeeFast, pentru livrare online in mai putin de 2 ore, in Bucuresti

Retailerul evoMAG.ro anunta, intr-un comunicat de presa, ca extinde optiunile de livrare rapida, in parteneriat cu platforma de curierat BeeFast: livrarea produselor in mai putin de 2 ore de la momentul plasarii comenzii online. Serviciul este disponibil pentru majoritatea categoriilor de produse ce pot fi transportate de o singura persoana si poate fi accesat in Bucuresti.

„Parteneriatul se inscrie in obiectivul nostru de a oferi o experienta de shopping fara cusur la evoMAG, iar livrarea cat mai rapida este un obiectiv important in strategia de dezvoltare a evoMAG, alaturi de diversificarea optiunilor de livrare rapida a comenzilor. Estimam ca anul acesta vor fi livrate peste 55.000 de comenzi prin toate cele 4 platforme partenere de livrare rapida”, transmite Mihai Patrascu (foto, CEO evoMAG), mentionand ca evoMAG este magazinul online de tehnologie din Romania cu cele mai multe optiuni de livrare.

„Ne bucura parteneriatul cu evoMAG din doua perspective: una, legata de dezvoltarea organica a BeeFast in segmentul big eCommerce, unde livrarea super-rapida devine accelerat un must-have, a doua, legata de satisfactia de a face un parteneriat cu o companie romaneasca ce se bate cu brio pe piata dificila a marilor platforme de eCommerce. Lansam impreuna un serviciu de livrare sub 2 ore care va aduce satisfactie – atat noua, cat si clientilor evoMAG din Bucuresti”, spune Cristian Grozea (foto, CEO BeeFast).

Toate produsele comandate prin BeeFast se afla in stocul evoMAG.ro si sunt disponibile imediat. Comenzile pot fi platite online, cu cardul, iar serviciul poate fi accesat de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00-17:30 (daca ultima comanda este plasata la 17:30, coletele vor fi livrate pana la ora 19:30). Costul serviciului de livrare prin BeeFast este de 44,9 lei (TVA inclus) si este imediat afisat in cosul clientului, dupa ce este selectat acest tip de livrare.

Leave a reply