Newslettere catre baze de date – email marketing

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna ziua,

Cunoasteti companii care sa trimita newslettere unei baze de date contra unei taxe ? Ma refer ca acea companie sa detina o baza de date de emailuri persoane fizice, iar pe layout-ul sau de newsletter, promoveaza produsele mele. Am un magazin online de fashion, www.glittio.ro . Am colaborat bine cu fashionsale.ro pe acest gen de newsletter, ma intereseaza daca mai stiti si alti furnizori.

Multumesc,
Alina Silaghi

Deschis 0
E-mail marketing Alina Silaghi 10 ani 2 raspuns 3019 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

 1. Salut,

  Teoretic poti apela la orice publisher care trimite newslettere. Aproape toti ofera serviciul de insert de bannere in newsletterul lor, sau ofera posibilitatea de a trimite contentul tau pe baza lor de date ca direct emailing. Bineinteles ca la From va apare numele publisher-ului (de ex divahair.ro) dar contentul emailului va fi cel furnizat de tine.
  Aici gasesti de exemplu rate cardurile de la Mediafax ( http://www.m.ro/sales ), care au mai multe site-uri care s-ar potrivi target-ului tau.
  F important insa pentru promovarea site-ului tau, sa existe o complementaritate intre produsele promovate de tine si contentul site-ului pe care vrei sa te promovezi.

  Andrei

 2. Va multumesc tuturor pentru recomandari !
  O primavara frumoasa!

  Alina

Lasă un răspuns

Browse