Buna! 2200e este un pret corect ptr un sistem marketing, vanzare curs in line la Edukiwi ?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna,
Edukiwi mi a cerut un pret de 2200 ptr a ma invata sa mi creez, manageriez un sistem de marketing on line, cel cu e mail ul… Prin care ma vor invata sa imi creez o pagina : chestionare,micronisa, magnetul, setarea funnelului, pornirea reclamelor, plan editorial, concept curs vanzare on line, pagina prezentare si pagina prezentare…?! Multumesc frumos anticipat!

Deschis 0
E-mail marketing Marketing & Comunicare Marketing Online Iancu Ionel 2 ani 1 raspuns 841 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

 1. This answer was edited.

  Daca reusesc intr-un singur curs sa livreze tot ce ti-au promis acolo atunci crede-ma ca este ieftin 🙂
  Doar cu conditia sa livreze informatii de calitate nu doar de cantitate.

  Personal am cheltuit zeci de mii de euro pe cursuri de diverse forme si pot spune ca am invatat multe din unele si pre putin din altele.
  De cei 2200 de euro mai bine cauti un consultant cu experienta in domeniul tau de activitate care poate sa te ajuta sa iti creioneze o directie pe care sa o urmezi.

  Cursurile au fost si vor fi mereu generaliste. Consultanta in schimb merge exact pe nevoile tale. Sunt un inceput si cursurile, nu zic nu, dar ai mare grija la ce cursuri cumperi. Sa nu fie 80% din pret doar brandul personal al celui care livreaza si doar 20% calitatea continutulii.

   

  Daca totusi iti face cu ochiul, discuta cu altii care au facut acest curs. Da-le un telefon si zi-le sa iti explice cateva chestii. Iti poti da seama usor daca a ramas cu ceva dupa curs sau nu.

  Bafta

Lasă un răspuns

Browse