Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

MeliMelo.ro isi relanseaza site-ul, incorporand platforma VTEX

Platforma e-commerce VTEX anunta, intr-un comunicat de presa, ca inceputul lunii septembrie va marca un al saselea client in portofolul propriu autohton: retailerul de bijuterii, accesorii fashion si decoratiuni Meli Melo. MeliMelo.ro va fi relansat, incorporand platforma e-commerce unificata VTEX, din dorinta de a accelera extinderea internationala a companiei si de a imbunatati experienta online a clientilor. VTEX isi doreste sa ajunga la un total de 8 clienti romani pana la finalul lui 2019, 15 pana la sfarsitului lui 2020, urmand sa investeasca peste 200.000 € pe piata locala anul acesta.

Folosind platforma VTEX, Meli Melo va avea toate resursele pentru lansarea de site-uri web proprii in mai multe tari, in doar cateva zile, fara niciun efort in ceea ce priveste componenta de IT. Platforma permite oricarui retailer (folosind doar partea de back-end, prin configuratii) sa stabileasca preturi noi, in orice moneda, sa selecteze produsele pentru vanzare din catalogul disponibil si sa aleaga pietele in care doreste sa vanda.

„In ultimii 3 ani, la VTEX, am investit milioane de dolari in ceea ce noi numim «modulul de internationalizare»: multicurrency, multicatalog, transport global, etc. In urma cu doua luni, am incorporat o noua caracteristica in platforma, ce permite traducerea intregului catalog de produse in orice limba, iar acest lucru le ofera companiilor un avantaj semnificativ”, explica Rafael Campos (Sales VP VTEX, pentru Europa). „Obiectivele cu noua platforma sunt indraznete, iar noi ne-am dorit o platforma flexibila care sa ruleze foarte bine pe piata Romania si care sa ne permita dezvoltarea internationala. Aceasta platforma va fi integrata pentru a deservi mai multe tari, urmand sa o lansam in Romania la inceputul lunii septembrie si in alte tari incepand cu ultima parte a anului”, completeaza Alina Mitrica (B2B si E-commerce Manager Meli Melo).

Comentariu ( 1 )

  1. […] Cu sediul central in Marea Britanie, platforma VTEX sta la baza a peste 3.000 de magazine online, din peste 25 de tari, fiind utilizata de brand-uri ca McDonald’s, Walmart, Sony, Stanley Black&Decker, Motorola si Samsonite. VTEX este prezenta in Romania din 2018 si printre clientii locali ai companiei de numara si Meli Melo. […]

Leave a reply