Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Zitec a devenit partener oficial VTEX in Romania

Din septembrie, Zitec (lider pe piata de IT & Digital Marketing din Romania, specializat in dezvoltarea de solutii si servicii de transformare digitale) a devenit partener oficial VTEX (una dintre cele mai importante platforme e-commerce din lume) in tara noastra, anunta wall-street.ro, citand comunicatul de presa al companiei. Parteneriatul inseamna ca Zitec devine prima companie autohtona care va implementa platforma VTEX pentru clientii din piata romaneasca.

„Avem o experienta vasta in proiecte e-commerce, cu expertiza pe mai multe industrii, pe diferite modele de business, pe tehnologii si platforme variate, ceea ce ne permite sa alegem cea mai buna solutie in functie de nevoile clientului. Ne propunem ca prin noul parteneriat sa oferim clientilor e-commerce o noua solutie, pentru a-i ajuta sa devina mai competitivi”, transmite Alexandru Lapusan (CEO si Co-fondator Zitec).

„Companie globala, VTEX ofera o solutie flexibila, complet adaptabila si sigura, pentru companii mari si branduri de top (precum McDonald’s, Walmart, Sony, Motorola, Samsonite si multe altele), in peste 25 de tari. Odata cu noul parteneriat, punem laolalta expertiza si cunostintele noastre si ale celui mai bun jucator din industria de profil din Romania, pentru a livra rezultate si mai bune mai multor clienti din piata locala”, completeaza Rafael Campos (Sales VP pentru Europa, la VTEX).

Zitec are o experienta de peste 15 ani, pe platforme cunoscute din industrie (Magento, Shopify, WooCommerce, PrestaShop) si ofera servicii e-commerce pentru clienti din Romania si alte tari europene (Flanco, Altex, eMAG Romania si Bulgaria, Urban Monkey, Tech Con, Zonia, LoveKnitting). Pe langa parteneriatul cu VTEX, Zitec are in portofoliu si certificari Microsoft ISV Gold, Microsoft Cloud Gold, Amazon AWS Technology Partner, Partener Google si Google Cloud, fiind singura companie romaneasca Partener Magento Business.

Cu sediul central in Marea Britanie, platforma VTEX sta la baza a peste 3.000 de magazine online, din peste 25 de tari, fiind utilizata de brand-uri ca McDonald’s, Walmart, Sony, Stanley Black&Decker, Motorola si Samsonite. VTEX este prezenta in Romania din 2018 si printre clientii locali ai companiei de numara si Meli Melo.

Comentarii ( 2 )

  1. […] Partner si Google Cloud Partner, singura companie romaneasca partener Magento Business si unic furnizor in Romania al platformei de solutii e-commerce in cloud […]

  2. […] devenit singura companie romaneasca partener oficial VTEX (una dintre cele mai importante platforme de e-commerce la nivel mondial) si […]

Leave a reply