Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Marea Britanie: top 10 site-uri e-commerce, in functie de viteza, UX, accesibilitate si SEO

TheBodyShop.com este site-ul e-commerce britanic care ofera vizitatorilor cea mai buna experienta online, conform celui mai recent studiu marca Remarkable Commerce („2022 Digital Retail Index”). Clasamentul a fost realizat analizand retailerii din Internet Retailing Top 500, ale caror site-uri au fost comparate in functie de viteza, user experience (UX), accesibilitate si SEO.

Retailerul de cosmetice a obtinut cel mai mare scor dintre toate cele 500 de website-uri analizate: 381 din 400. Cele mai mari note le-a obtinut la capitolul SEO (100 din 100) si accesibilitate (98 din 100), depasind jucatori mari in domeniul Fashion (ca Asos, care s-a clasat pe locul 196) si giganti ca Amazon (aflat pe locul 253 in clasament). Pe locul 2 in top s-a plasat retailerul de mancare si accesorii pentru animale de companie Jollyes.co.uk (cu un scor de 372), iar pe a treia pozitie – brandul de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru drumetii si camping Regatta.com (366 de puncte).

Magazinele e-commerce plasate pe primele pozitii sunt cele care stiu sa opereze intr-un mediu competitiv, care sunt dedicati constant imbunatirilor tehnice si SEO, care asigura un UX de nota 10. Un website scalabil, care le permite sa faca fata perioadelor intense de cumparaturi online, este alt element critic pentru vanzari in crestere si loializare clientelara.

Top 10 site-uri de comert online din Marea Britanie: 

  1. thebodyshop.com/en-gb
  2. jollyes.co.uk
  3. regatta.com
  4. dunelm.com
  5. moss.co.uk
  6. swooneditions.com
  7. mkmbs.co.uk
  8. victoriaplum.com
  9. craghoppers.com
  10. warrenjames.co.uk

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply