Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

5 metode de plata pe care le poti implementa in magazinul tau online

Site-urile e-commerce s-au dezvoltat masiv in timpul pandemiei COVID-19 si au permis consumatorilor sa aiba in continuare acces la produse pe care, pana atunci, le achizitionau din magazinele fizice. Unul dintre elementele de baza, pe orice site e-commerce, se refera la metodele de plata pe care vanzatorul online le pune la dispozitia potentialilor clienti.

Daca ai un magazin digital si vrei sa te asiguri ca le oferi vizitatorilor site-ului tau tranzactii sigure si diversitate in alegerea modului in care achita produsele comandate, atunci ar trebui sa le oferi urmatoarele 5 metode de plata, citim pe southernmarylandchronicle.com:

  1. Plata cash/ramburs/la livrare. Nu toata lumea are incredere in platile onlin, nu toata lumea are card de credit si – mai ales in Romania – majoritatea clientilor prefera sa plateasca produsul atunci cand il primesc de la curier, cu bani cash.
  2. Cardul de credit/debit. In Vest, majoritatea consumatorilor prefera pata cu un card de credit, o metoda de plata sigura si usor de folosit. Include-o pe site-ul tau e-commerce si permite si plata prin card de debit (in tara noastra exista destule persoane care nu au card de credit, ci doar un card de salariu).
  3. Transferul bancar. Alta metoda de plata online pe care o poti implementa e transferul bancar; astfel, clientul poate plati direct din contul bancar propriu.
  4. Portofelul digital. Prin intermediul acestuia, un client poate plati in siguranta orice tranzactie online, prin intermediul unui procesator de plati, ca Google Pay, Apple Pay, Amazon Pay sau PayPal.
  5. Cardul cadou. Aceasta metoda ii va incuraja pe clientii site-ului tau sa cumpere mai multe produse. Implementeaza un sistem de carduri cadou in cadrul afacerii tale e-commerce, cu ajutorul ueni aplicatii de gift card, apoi ofera-le clientilor tai aceasta posibilitate de plata.

Leave a reply