Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Libris.ro organizeaza a cincea editie LIBfest, in perioada 24-29 octombrie 2023

Eveniment cu traditie pe piata cartii din Romania, LIBfest a fost lansat in martie 2021 (cand a crescut cu 30% media comenzii pe Libris.ro) si ajunge la a cincea editie, in aceasta toamna. Targul de carte organizat de Libris.ro va avea loc online, in perioada 24-29 octombrie 2023, anunta libraria online, intr-un comunicat de presa.

Iubitorii de cultura din tara si din afara ei sunt invitati la dialoguri si experiente culturale, pe marginea cartilor si a unor teme actuale (precum echilibru, sanatate emotionala si dezvoltare personala). In cadrul acestei editii, alaturi de reduceri pana la 86% la peste 750.000 de volume in romana si engleza, vor fi disponibile si volume cu autografele celor mai iubiti autori.

„Ne bucuram sa oferim un spatiu in care cititorii si creatorii de continut cultural pot interactiona intr-un mod autentic si creativ, deoarece la LIBFest aducem in prim-plan nu doar cartile, ci si pasiunea si comunitatea care se formeaza in jurul lor. Cu dezbateri care pun sub lupa subiecte actuale de interes, dialoguri si dezbateri valoroase cu autorii momentului si lansari de carti asteptate, ne propunem sa aducem un suflu nou in ceea ce inseamna experienta culturala”, transmite Augusta Onita Bagoly (Director Evenimente LIBfest, proiect marca Libris).

Sub umbrela #LibrisTalks, Denisa Comanescu, Mihaela Bilic, Petronela Rotar, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alex Donovici, Andrei Ruse, Horia Sirghi, Ruxandra Gidei si multi altii invita iubitorii de lectura la dialoguri si dezbateri pe teme literare, precum: „Lectura ca rutina de self- care”, „Colaborarea dintre minte si trup”, „Geniotip” „Gandirea critica formata prin carti”, „Rutini sanatoase”, „Literatura ca profesie”, „LibrisTalks pe limba copiilor” sau „LibrisTalks pe limba editorilor”.

„Bineinteles ca nu puteau lipsi autorii romani aflati in topul vanzarilor, precum Petronela Rotar, Ioana Chicet Macoveiciuc sau Alex Donovici, dar si cei mai apreciati creatori de continut literar precum Zaifet sau 4 fara 15. In ton cu tema evenimentului, i-am invitat la dialoguri despre sanatate, rutina lecturii, respectiv despre rolul cartilor pentru copii in dezvoltarea echilibrata a celor mai mici dintre cititori”, a mai precizat Augusta Onita-Bagoly.

Asa cum au fost obisnuiti la toate editiile LIBfest, vizitatorii sunt invitati sa acceseze cele peste 200 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din Romania si de peste hotare: Humanitas, Polirom, Litera, Grupul Editorial Art, Creator, Corint, Rao, Nemira, Penguin, Macmillan, HarperCollins, Simon&Schuster. Programul complet al LIBfest, evenimentele, lansarile de carte si dialogurile sunt disponibile alaturi de intreaga oferta de carte, pe libris.ro. In plus, evenimentele si dezbaterile culturale pot fi urmarite si pe pagina de Facebook a librariei digitale.

Comentariu ( 1 )

  1. […] Cea mai recenta editie a targului online de carte marca Libris.ro (a cincea) a fost organizata in octombrie 2023. La primul LibFest (din martie 2021), peste 240.000 de romani au trecut pragul virtual al […]

Leave a reply