Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

25-28 martie: Libris.ro organizeaza targul online de carte LibFest 2021

Peste 100 de edituri vor participa, in aceasta primavara, la LibFest 2021, targul virtual de carte si experiente culturale organizat de Libris.ro, in perioada 25-28 martie. Libraria online anunta, intr-un comunicat de presa, ca 100 de autori romani si internationali isi vor prezenta cele mai noi aparitii editoriale sau vor intra in dialog cu cititorii in transmisii live.

Printre acestia se numara Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, Tatiana Niculescu, Doina Rusti, Teodor Baconschi, Ioana Nicolaie, Gáspár György, Petronela Rotar, Ela E.H., Maia Morgenstern si Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei. Peste 3.000 dintre cartile prezentate in cadrul LibFest vor avea autograful autorului. La standurile virtuale din pagina dedicata, de pe Libris.ro, se vor regasi peste 25.000 de titluri, insumand 1 milion de volume. Reducerile acordate in cele patru zile de targ online de carte vor varia intre 20% si 80%. De asemenea, alaturi de cititorii romani vor fi si autori de bestseller-uri internationale, precum Louise Fein, Andrezj Sapkosvki, Timothy Caulfield sau Mary Robinette Kowal.

„Pandemia a impactat puternic piata de carte, in special din perspectiva interactiunii pe care iubitorii de lectura o aveau cu scriitorii preferati. LibFest transfera experienta in online, aducand mai aproape de cititori un numar impresionant de autori si oameni de cultura in cadrul unui maraton de transmisii live – lansari, dezbateri si sesiuni de Q&As. Un targ de carte virtual are avantajele sale: un spatiu generos de expunere a cartilor si a experientelor culturale, accesul rapid la intreaga oferta editoriala si livrarea rapida a cartilor dorite, inclusiv a celor cu autograf, in maximum 48 de ore”, transmite Laura Teposu (foto, CEO si Co-fondator Libris.ro). „Prezenta atator nume importante din piata de carte si numarul de participanti la evenimente ne vor confirma cu siguranta ceea ce am observat pe parcursul anului 2020, si anume ca pandemia a apropiat publicul roman de lectura”, mai precizeaza aceasta.

In plus, LibFest 2021 va reuni un numar mare de autori de carte pentru copii, o categorie aflata in crestere constanta, in ultimii ani. Astfel, printre numele confirmate ca participante la evenimentele si dialogurile virtuale se numara Alec Blenche, Alex si Cristina Donovici, Ioana Chicet-Macoveiciuc, Alexandra Lopotaru, Simona Antonescu si Cristina Andone. De asemenea, categoria de dezvoltare personala va avea aportul unor autori cunoscuti. Otilia Mantelers va avea un dialog inedit cu presedintele Organizatiei Salvati Copiii (Gabriela Alexandrescu), iar Gáspár György va purta o discutie cu Petronela Rotar.

Comentariu ( 1 )

  1. […] 240.000 de romani au trecut pragul virtual al targului de carte si experiente culturale LibFest, care a fost organizat de Libris.ro in perioada 25-28 martie 2021. Acestia au achizitionat peste […]

Leave a reply