Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Targul online de carte LIBfest (19-24 martie) a ajuns la a sasea editie

LIBfest – targul de carte si experiente culturale organizat de Libris.ro – va avea loc online, in perioada 19-24 martie 2024, anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa. La fel ca in editiile precedente, vizitatorii sunt invitati sa acceseze cele peste 100 de standuri virtuale ale celor mai cunoscute edituri din lume, prezente la targul online unde vor fi reduceri de pana la 80%.

Editia din acest an reuneste un spectru larg de voci influente din literatura, arta si stiinte sociale, intr-o serie de dialoguri si dezbateri (#LibrisTalks) despre carti si inspiratia din spatele lor, sanatate emotionala, arta frumusetii autentice si succes feminin. Programul LIBfest este completat de dezbateri despre influenta numerologiei asupra destinului personal, conexiunile dintre psihoterapie si literatura, dar si dialoguri cu autori greci, cum ar fi Liana Sakelliou, Nikos Themelis si Angela Bratsou (traducator).

„Ne-am propus sa aducem in atentia publicului ideea ca lectura poate fi mai mult decat un simplu hobby, poate fi un ritual de self-care. Momentele petrecute in compania unei carti bune nu sunt doar o evadare din cotidian, ci o oportunitate de reflectie, de auto-descoperire, de dezvoltare personala, o practica esentiala pentru echilibrul si sanatatea emotionala”, transmite Laura Teposu (foto, CEO si Fondator Libris.ro).

Programul complet al LIBfest si intreaga oferta de carte sunt disponibile pe site-ul libris.ro. In plus, evenimentele si dezbaterile culturale pot fi urmarite zilnic si pe pagina de Facebook a librariei online autohtone. Cea mai recenta editie a targului online de carte marca Libris.ro (a cincea) a fost organizata in octombrie 2023. La primul LibFest (din martie 2021), peste 240.000 de romani au trecut pragul virtual al targului si au achizitionat peste 60.000 de volume.

Leave a reply