Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

India: Flipkart construieste un depozit e-commerce urias, de 49.610 mp

Marketplace-ul indian Flipkart (care este detinut de Walmart Inc.) colaboreaza cu Adani Logistics Ltd., pentru a construi un centru urias de fulfillment in Mumbai (India), informeaza site-ul nwaonline.com. In noul depozit – care va avea o suprafata de 49.610 mp – vor incapea 10 milioane de produse. Adani Logistics va construi cladirea, care va fi apoi inchiriata companiei Flipkart, care o va folosi pentru a face fata cererii e-commerce locale, aflate in plina dezvoltare.

Noul centru de fulfillment este menit sa ajute compania Flipkart sa concureze cu Amazon si Reliance Industries, pentru a domina piata comertului electronic din tara asiatica. Aceasta va ajunge sa insumeze, conform estimarilor, vanzari in valoare de 200 de miliarde $, in urmatorii cinci ani. Cei doi parteneri isi doresc ca acest depozit sa fie inaugurat in al treilea trimestru al anului viitor. Cladirea va folosi tehnologie de ultima ora si va crea in jur de 2.50 de locuri de munca directe si mii de job-uri indirecte.

In plus, Flipkart lucreaza si la un centru de date, intr-o alta cladire Adani, pe masura ce i se dezvolta infrastructura proprie. Adani Logistics este una dintre companiile detinute de al 22-lea cel mai bogat om din lume, miliardarul Gautam Adani (a carui avere neta a fost estimata de revista „Forbes” la 53,5 miliarde $).

Leave a reply