Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

India: cel mai bogat asiatic a lansat o platforma de shopping online

Cel mai bogat om din Asia – miliardarul Mukesh Ambani (62 de ani, care are o avere de aproape 60 de miliarde $, conform Bloomberg Billionaires Index) – a lansat JioMart, o platforma de cumparaturi online care promite cumparatorilor peste 50.000 de produse alimentare, livrare gratuita indiferent de valoarea comenzii si retur rapid si usor. Compania Reliance Industries Ltd. (al carei CEO si proprietar este Ambani) a inceput sa testeze noul portal de shopping, care isi propune sa devina un rival pentru Amazon si Flipkart in India, informeaza time.com. Deocamdata, JioMart este disponibil clientilor din trei cartiere din zona celui mai mare oras al tarii, Mumbai.

Ambani mai are afaceri in domeniul telecomunicatiilor (Reliance Jio Infocomm Ltd., lansat in 2016, a devenit deja operatorul wireless nr. 1 in India, cu peste 350 de milioane de utilizatori). In august, miliardarul anunta ca isi propune sa transforme complet piata de retail indiana, care acum consta in proportie de 90% din magazine de cartier. Piata e-commerce locala va atinge valoarea de 200 miliarde $ pana in 2027, estimeaza KPMG.

Leave a reply