Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Google Pay poate fi folosit neoficial, pentru plati, in Romania

Dupa lansarea Apple Pay in tara noastra, pe 26 iunie (la ING Bank, Banca Transilvania, UniCredit Bank, Orange Money si Revolut), echipa cavaleria.ro a incercat, cu succes, sa foloseasca si Google Pay pentru plata la distanta. Folosind un card Revolut si instaland Android Pay pe telefonul propriu, Radu Neagu (unul dintre membrii echipei amintite) a testat functionalitatea Google Pay, a carui lansare a fost anuntata pentru anul acesta: „Mi-am instalat aplicatia (Android Pay – n.r.) de pe apkmirror. Si a mers. Asta pentru ca bancile si institutiile financiare care functioneaza acum cu Apple Pay lucrau oricum la solutia de plata si pentru Android. Nu recomand insa sa faci acelasi lucru! Aplicatiile care nu provin din Google Play nu sunt semnate si la fel de sigure si nu putem raspunde de banii si de conturile tale”, explica acesta.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply