Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Blugento, investitie de 1 milion €, din partea grupului polonez R22

Compania clujeana Blugento (care este specializata in furnizarea de solutii de e-commerce bazate pe platforma Magento) anunta – intr-un comunicat de presa – ca a atras o investitie strategica de 1 milion €, in urma semnarii unui acord de investitii cu grupul polonez R22. Acesta din urma a preluat un pachet de 31% dintre actiunile companiei. Suma amintita va fi folosita la dezvoltarea platformei si extinderea business-ului Blugento pe mai multe piete europene, primele vizate fiind Polonia si Franta.

Aceasta este a doua investitie pe care Blugento reuseste sa o atraga in decursul a 2 ani. Prima infuzie de capital, in valoare de 120.000 €, a avut loc in iunie 2017. Acum Blugento este evaluata la aproximativ 3,8 milioane €.

„Parteneriatul cu Grupul R22 ne va ajuta sa ne atingem obiectivele de dezvoltare, sa cream cea mai buna solutie de comert electronic pentru intreprinderile mici si mijlocii si sa ne extindem la nivel international. Sprijinul R22 include nu numai finantarea pentru dezvoltare, ci si accesul la know-how si la o baza de peste 250.000 de clienti ai grupului. In Romania, Blugento este una dintre solutiile implicite pe care comerciantii le iau in considerare atunci cand doresc sa creeze un nou magazin online. Iar dezvoltarea noastra este determinata, in primul rand, de recomandarile clientilor”, transmite Sandu Babasan (foto, CEO Blugento).

„Planurile noastre de extindere vizeaza atat piete noi, cat si produse noi. Am construit un portofoliu cuprinzator de servicii si instrumente care permit antreprenorilor sa isi dezvolte afacerea online si sa le sprijine in automatizarea proceselor de business. Blugento este un instrument unic care permite crearea rapida si la costuri reduse de magazine online profesioniste. Compania si-a dovedit valoarea pe piata romaneasca si este pregatita pentru o expansiune internationala”, completeaza Jakub Dwernicki (CEO R22).

Comentariu ( 1 )

  1. […] prezenta prin alte doua runde de investitii, in 2019 (una de 4,18 milioane € si alta de 1 milion €), ducand valoarea totala a investitiilor din Romania la 11,58 milioane […]

Leave a reply