Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Din 26 iunie, Apple Pay e disponibil in Romania. Afla cu ce carduri functioneaza!

ING Bank Romania a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca toti clientii sai pot folosi serviciul Apple Pay, din 26 iunie 2019. Asa cum anunta in aprilie, banca permite acum persoanelor fizice si juridice sa faca plati mobile rapid si sigur, in magazine, restaurante, taxi, automate, aplicatii si pe site-uri e-commerce, pe dispozitive iPhone, Apple Watch, iPad si Mac. Banca nu este singura care ofera acces la Apple Pay: nocash.info.ro scrie ca Visa a anuntat lansarea serviciului in 13 tari europene, iar in Romania Apple Pay este disponibil si clientilor Banca Transilvania, UniCredit Bank, Orange Money, Monese, Revolut si Edenred.

Achizitiile online sunt astfel simplificate: dispare nevoia completarii de formulare de inregistrare a contului sau de a introduce adresa de facturare/livrare, iar autentificarea se face cu o simpla privire sau atingere (prin functiile Face ID/Touch ID sau utilizand parola dispozitivului). Apple Pay garanteza securitatea si confidentialitatea datelor. Atunci cand este folosit un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitive sau pe serverele Apple. In schimb, un numar specific dispozitivului este asociat si salvat intr-un format criptat in spatele unui cip securizat Secure Element, pe dispozitiv. Fiecare tranzactie este autorizata cu un cod dinamic unic de securitate.

„Lansarea Apple Pay a fost intens asteptata si completeaza optiunile pe care le oferim pentru platile mobile, alaturi de serviciul ING Pay, disponibil pentru utilizatorii de Android. Daca ne uitam la cifrele privind gradul de utilizare si rata de adoptie nu numai pentru ING Pay, dar si ING Home’Bank, nu avem nicio indoiala ca asistam la o revolutie digitala, ce se extinde si asupra comportamentului financiar, iar planurile pe care le avem in acest an vor contribui la imbunatatirea experientei utilizatorilor privind platile mobile”, transmite Robert Anghel (Head of Mobile Payments ING Bank Romania).

Adoptia Apple Pay in randul institutiilor financiare locale va continua: Mastercard a anuntat ca BCR, OTP Bank, Raiffeisen Bank si Sodexo vor fi urmatoarele care vor pune Apple Pay la dispozitia clientilor proprii.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentarii ( 2 )

  1. […] lansarea Apple Pay in tara noastra, pe 26 iunie (la ING Bank, Banca Transilvania, UniCredit Bank, Orange Money si Revolut), echipa […]

  2. […] 50.000 de carduri Banca Transilvania au fost inscrise in Apple Pay, de la lansarea din 26 iunie 2019 incoace, informeaza nocash.ro, citand un comunicat de presa al institutiei bancare. Clientii […]

Leave a reply