Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Flanco.ro are noi categorii de produse, din afara sferei electro-IT

Flanco anunta – intr-un comunicat de presa – ca extinde oferta disponibila pe flanco.ro, cu noi categorii de produse, din afara sferei electro-IT: anvelope, cosmetica si machiaj, fitness si ciclism, bricolaj si obiecte sanitare, rechizite si birotica, articole de transport pentru copii si carucioare, detergenti si produse de curatenie, casa si decoratiuni. Proiectul de extindere a gamei de produse a presupus dezvoltarea unei platforme de tip dropshipping, cu o investitie de peste 600.000 €.

„Flanco este un brand romanesc cu o istorie bogata, care a urmarit intotdeauna sa optimizeze mixul de produse si gama de servicii pentru a oferi clientilor sai solutii complete, pe masura necesitatilor lor. In constructia noilor categorii de produse din portofoliul flanco.ro, tinem cont de interesul actual al clientilor nostri, de capacitatea acestora de a atrage noi clienti, respectiv de potentialul lor de a genera cumparaturi recurente, cum este cazul bunurilor de larg consum”, transmite Radu Bercea (Director Canale Digitale, Flanco).

La fel ca celelalte produse din oferta Flanco, cele mai recent listate beneficiaza de preturi competitive, dar si de posibilitatea de cumparare utilizand cea mai variata paleta de servicii de finantare: cumparaturi in pana la 40 de rate fara dobanda prin card de credit, in rate fixe printr-un credit obtinut pe loc ori in 3 sau 4 rate direct cu cardul de salariu. Clientii pot alege livrarea prin curier sau ridicarea personala din cele peste 3.700 de locatii de tip easybox.

Leave a reply