Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a crescut costurile de fulfilment, in Europa

Amazon a marit pretul serviciului propriu de fulfilment multichannel, iar noile taxe vor afecta vanzatorii din Europa incepand de pe 7 aprilie 2023, informeaza ecommercenews.eu. Gigantul e-commerce cu sediul la Seattle a motivat decizia prin cresterea costurilor operationale, din cauza inflatiei. Recent, Zalando si eBay si-au crescut taxele impuse vanzatorilor de pe platforma, din aceeasi cauza.

Singurele tipuri de colete care nu vor fi afectate de cresterea de pret vor fi cele din categoria plicurilor. Vanzatorii europeni de pe Amazon sunt – evident – dezamagiti si se plang pe forumurile de specialitate ca vor fi nevoiti sa isi mareasca preturile, pentru a putea avea in continuare profit.

In plus, Amazon a crescut recent preturile serviciului de logistica propriu, Fulfilment by Amazon (FBA). Taxele impuse seller-ilor au crescut cu 6,2%, in medie. De obicei, preturile FBA sunt ajustate o data sau de doua ori pe an.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply