Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

FashionNova.com are de dat 4,2 milioane $, dupa ce a ascuns review-urile negative

 

Site-ul FashionNova.com a fost luat la intrebari de Federal Trade Commission (FTC) din SUA, dupa ce s-a aflat ca nu publica automat (sau chiar deloc) review-urile de 1-3 stele primite de la clienti, citim pe nytimes.com. FTC a decis ca site-ul e-commerce sa plateasca o suma de 4,2 milioane $ si a mentionat ca acest caz este primul in care se dovedeste ca o companie a ascuns review-urile negative.

FashionNova.com a folosit un sistem tert de review-uri de produs, care – inainte de a posta review-urile de 1-3 stele – le punea pe o lista de asteptare si le analiza, in timp ce pe cele 4 si 5 stele le publica automat. Aceasta practica a avut loc din 2015 si pana in 2019. Si a insemnat ca sute de mii de review-uri negative nu au fost aprobate sau publicate.

Aceste acuzatii sunt „incorecte” si compania „este extrem de increzatoare ca ar fi castigat acest proces si ca a ales sa plateasca aceasta suma de bani, pentru a evita taxele legale care ar fi venit la pachet cu procesul”, a transmis presei Terry Fahn (Purtator de cuvant Fashion Nova). Acesta a dat vina pe o problema legata de autopublicarea anumitor review-uri online si a spus ca au rezolvat problema imediat ce a aflat de ea, in 2019, publicand review-urile nepublicate.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply