Emailing – solutie de email marketing

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Imi puteti recomanda o solutie de emailling (furnizor de servicii de email marketing) buna, decenta la pret, si de calitate.

Deschis 0
E-mail marketing Andy Manole 10 ani 4 raspuns 2417 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. salut,

  Depinde f mult ce cauti, si domeniul de activitate.
  Pentru pret mic, solutie standard -> iti recomand MailChimp.com, iar ceva romanesc Conectoo.ro.

  Daca vrei ceva profesionist, dedicat ecommerce, tranzactionale + newslettere personalizate, ia legatura cu noi (vibetrace.com).

  Mult spor!

 2. multumesc pentru consistenta

 3. +1 pentru Aweber

  Vizavi de MailChip, ar trebui sa stii ca acestia nu accepta sa promovezi produse prin afiliere (de orice fel) sau produse de facut bani pe net.

  In mesajul original nu ai scris in ce domeniu esti si in ce scopuri promotionale vrei sa folosesti serviciul.

  Era sa uit: pentru a putea aduna adresa de mail trebuie sa fii inregistrat la ANSPDCP (autoritatea pentru protectia datelor cu caracter personal). E un chestionar lung de completat dar asa e legea.

  Spor,
  Ovidiu

 4. Platforme de gen Mailchimp, Sendgrid sau Conectoo te limiteaza automat la numarul de trimiteri, in functie de comportamentul utilizatorilor, sau numarului mare de adrese bounce din baza de date. Daca ai propria baza de date cu abonati ”double-opt-in”, atunci poti sa folosesti platformele de mai sus fara nici o problema. In schimb daca ai doar liste ”opt-in” sau cumparate din alta parte, te blocheaza repede si iti inchide contul, nu se complica. Am gasit un site unde gasesti o lista de preturi pentru astfel de servicii. Acceseaza linkul de mai jos: http://marketingdirect.biz/email-marketing-preturi-trimitere-newsletter/

Lasă un răspuns

Browse