Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

De astazi, Genius e 3 disponibil in 4 aplicatii: eMAG, Tazz, FashionDays si Freshful

Dupa 2 ani in care 340.000 de romani l-au integrat in rutina lor de shopping, abonamentul Genius trece la nivelul urmator si devine disponibil in 4 aplicatii de comert online: eMAG, Tazz, FashionDays si Freshful, anunta compania, intr-un comunicat de presa. Extinderea Genius vine atat ca rezultat al schimbarii obiceiurilor de consum ale romanilor (care comanda online produse din tot mai multe categorii), cat si ca o solutie care ii ajuta sa isi faca economii, in perioada marcata de incertitudini pe care o traversam. In medie, un client eMAG Genius economiseste 374 de lei intr-un an, din taxele de transport pe care le-ar fi platit daca nu ar fi avut abonamentul. Cu noile beneficii in Tazz, FashionDays si Freshful, economiile vor fi cel putin dublate.

Oricine poate beneficia de un abonament Genius si acces la cumparaturi cu transport gratuit, pentru milioane de produse din categorii diverse, din acelasi cont, inclusiv in weekend: restaurante sau alimente pentru necesarul zilnic, fructe si legume sau bauturi, articole Fashion sau produse pentru casa si gradina. In cazul eMAG si FashionDays, livrarea este gratuita la easybox indiferent de valoarea comenzii; pentru livrarea la domiciliu, comanda minima este de 100 de lei. Tazz va livra gratuit comenzile care au o valoare de cel putin 50 de lei, plasate de la restaurantele Genius. Freshful va livra gratuit comenzile cu o valoare de cel putin 200 de lei, in intervalele eligibile Genius.

Clientii eMAG cu abonament Genius vor continua sa poata cumpara, cu livrare gratuita, oricare dintre cele 5 milioane de produse aflate in oferta, vor beneficia de oferte exclusive, de livrare prioritara si de returul gratuit pentru 60 de zile. In Tazz, clientii Genius vor avea livrare gratuita pentru comenzile la peste 9.000 de restaurante sau magazine marcate Genius si oferte exclusive. In FashionDays, clientii  Genius vor beneficia de livrare gratuita si prioritara, oferte exclusive si retur gratuit pentru 60 de zile, la 155.000 de articole apartinand unor branduri premium (inclusiv ale unor designeri romani, prezenti in oferta Romanian Corner). In Freshful, poti comanda cu Genius dintre cele 20.000 de produse aflate in oferta, selectand din intervalele de livrare gratuita marcate Genius.

Extinderea Genius in toate cele 4 platforme vine intr-o perioada marcata de cresterea preturilor si a inflatiei, in care oamenii cauta solutii inteligente care ii pot ajuta sa isi mentina un standard de viata bun. In conditiile in care, in ultimul an, doar pretul motorinei a crescut cu peste 50%, abonamentul Genius ramane la acelasi pret de la lansarea de acum 2 ani (8,25 de lei/luna, platibili anual, indiferent de numarul de comenzi plasate). In total, pretul anual al abonamentului Genius este de 99 de lei, echivalentul a aproximativ 10 litri de motorina.

„Cand am lansat Genius, acum doi ani, am vrut sa solutionam cele mai importante nevoi ale clientilor, respectiv livrarea gratuita, livrarea a doua zi pentru comenzi care pot fi plasate chiar si pana la miezul noptii, livrarea in weekend si retur gratuit 60 de zile. Astazi, toate acestea au devenit lucruri firesti, care fac parte din noul stil de shopping al celor care pretuiesc timpul si care se bucura de beneficiile comertului online”, transmite Andrei Sercanean (VP e-commerce eMAG).

Comentariu ( 1 )

  1. […] De astazi, Genius e 3 disponibil in 4 aplicatii: eMAG, Tazz, FashionDays si Freshful – ECOMped… […]

Leave a reply