Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Coletaria.ro, parteneriat strategic cu platforma e-commerce MerchantPro

Coletaria.ro anunta, intr-un comunicat de presa, un parteneriat strategic cu platforma e-commerce SaaS MerchantPro (fosta ShopMania BIZ). Parteneriatul va permite companiei sa isi puna serviciile la dispozitia a peste 1.000 de magazine online din Romania care folosesc aceasta platforma online. Coletaria.ro este axata pe expedierea si livrarea coletelor si face parte din grupul ceh Packeta (care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est – 3.800 la numar). La final de 2019, Coletaria.ro avea 60 de clienti si 150 de puncte de pick-up in tara noastra.

Acest parteneriat le ofera partenerilor MerchantPro acces instant la un sistem bazat pe multiple servicii integrate (de livrare a coletelor si de dezvoltare a afacerii online dincolo de granitele Romaniei). Coletaria.ro asigura conectarea magazinelor cu marketplace-uri din UE, pentru o extindere rapida a afacerii online si ofera, prin reteaua deja existenta de parteneri, servicii de consultanta juridica, de infiintare de companii, pentru deschiderea de conturi bancare, metode de plata, traduceri, marketing, etc. Decizia se inscrie in strategia Coletaria.ro de dezvoltare si extindere a canalelor de vanzari, parteneriatele cu platformele e-commerce asigurand accesul catre un segment important de clienti.

„Integrarea le ofera clientilor solutii alternative de logistica, asigurand garantia unui cost de livrare foarte avantajos si pastrand, in acelasi timp, cel mai inalt nivel de calitate privind livrarea produselor. Cat priveste partea tehnica, clientii MerchantPro beneficiaza de acces instant printr-un API la toate punctele pick-up Coletaria.ro din Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia si la peste 100 de transportatori pentru livrare Home Delivery in toate cele 27 de state UE, plus Marea Britanie, Ucraina si Federatia Rusa”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro).

„Parteneriatul le permite magazinelor online care folosesc MerchantPro acces direct la un sistem de livrari foarte accesibil si eficient. Pentru noi, ca solutie SaaS de e-commerce, este esential sa punem la dispozitia comerciantilor online instrumente complementare care si-au dovedit performanta si care pot sa simplifice considerabil fluxurile de procesare a comenzilor. In Coletaria.ro am regasit un partener de incredere, atat in ceea ce priveste dezvoltarea aplicatiei dedicate magazinelor MerchantPro, cat si in ceea ce priveste viziunea asupra evolutiei e-commerce-ului in Romania si nu numai. De asemenea, disponibilitatea internationala a serviciilor Coletaria.ro se pliaza perfect pe profilul platformei MerchantPro si pe necesitatile comerciantilor nostri, care se extind in numar din ce in ce mai mare si catre alte piete din afara Romaniei”, completeaza Arthur Radulescu (foto, Director General MerchantPro).

Leave a reply