Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Coletaria.ro a incheiat 2019 cu 60 de clienti si 150 de puncte de pick-up in tara

Compania axata pe expedierea si livrarea coletelor Coletaria.ro anunta – intr-un comunicat depresa – ca a incheiat anul 2019 cu 60 de clienti in tara noastra, in crestere cu 20% fata de anul anterior. Totodata, a extins reteaua la nivel national la 150 de puncte pick-up. Coletaria.ro face parte din grupul ceh Packeta, care are cea mai mare retea de puncte pick-up din Europa Centrala si de Est (4.000) si colaboreaza cu peste 28.000 de colaborarii cu peste 28.000 de magazine online si selleri. Cei mai multi dintre clientii companiei comercializeaza articole cosmetice, parfumuri, haine, bijuterii, produse IT&C, electrocasnice si produse de health&beauty.

„Pentru anul 2020, la nivel local ne propunem sa dublam numarul clientilor actuali. Tintim, in special, clienti magazine online, insa lucram si cu selleri (persoane juridice) care nu detin un magazin online propriu, ci isi desfasoara activitatea comerciala prin intermediul marketplace-urilor. Din punctul de vedere al volumului de colete zilnice, avem in vedere mai ales acei  clienti care livreaza minimum cateva zeci de colete zilnic. Cu toate acestea, sunt si clienti relativ noi pe piata de e-commerce care apeleaza la serviciile Coletaria.ro, avand un volum zilnic de colete ceva mai redus, dar care beneficiaza de aceleasi servicii de inalta calitate in materie de expediere a coletelor si consultanta, asa cum beneficiaza orice client cu volume considerabile de colete zilnice”, transmite Alexandr Jeleascov (foto, CEO Coletaria.ro).

Cresterea livrarii de produse in afara tarii este o alta directie strategica a Coletaria.ro pentru 2020, deoarece 30% dintre cele peste 800.000 de colete procesate in 2019 au fost transportate in afara Romaniei. „Observam un avans semnificativ in livrarea cross-border, odata cu cresterea competitiei pe piata si a constientizarii avantajelor vanzarii produselor in afara Romaniei. Apar tot mai multi selleri care vand produse unice, tot mai multe initiative straine care deschid magazine in Romania pentru a vinde in afara tarii”, mai spune Alexandr Jeleascov, mentionand ca cele mai multe produse expediate din Romania ajung in Ungaria, Germania, Cehia, Polonia, UK, Italia, Spania si, in general, acolo unde sunt comunitati mari de romani si marketplace-uri stabile.

Comentariu ( 1 )

  1. […] pick-up din Europa Centrala si de Est – 3.800 la numar). La final de 2019, Coletaria.ro avea 60 de clienti si 150 de puncte de pick-up in tara […]

Leave a reply