Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Cat de important este Google Maps in strategia business-urilor cu locatii fizice?

De ce este Google Maps atat de important in strategia business-urilor cu locatii fizice? E simplu: pentru ca functioneaza! Foarte multe afaceri lucreaza la nivel local, au clienti consumatori locali si isi proiecteaza produsele sau serviciile pentru piata locala. Asadar, Local ​​SEO este o modalitate uimitoare de a obtine mai mult trafic directionat local, catre site.

Google Maps este cel mai popular instrument de navigare, in timp ce Waze ocupa locul doi. Acest lucru face ca Google Maps sa fie de departe cel mai important instrument pentru Local SEO. Milioane de vizitatori il folosesc pentru a cauta directia catre companii locale, atractii sau adrese personale.

Aplicatia este, de asemenea, importanta pentru ca oamenii o folosesc pe dispozitivele lor mobile. Cautarile legate de locatie au crescut foarte mult in ultimii ani, iar utilizatorii efectueaza cautari „in apropierea mea”, majoritatea alegand business-urile din primul set de rezultate.

Cautarea unei cafenele, a unui supermarket sau a unui anumit tip de afacere in Google Maps arata intentia. Consumatorii stiu ce cauta – acestia au nevoie doar de locatia cea mai convenabila. Deci, ca afacere locala, trebuie sa ai o strategie locala de SEO care sa te ajute sa ajungi la clientii cei mai apropiati de tine si sa-i conduci de pe dispozitivul lor mobil la magazinul tau fizic, iar asta inseamna sa ajungi in primele 3 pozitii din Local Pack.

Sursa: https://smdigitalpartners.com/google-maps-marketing-for-business/.

Ce este Local Pack?

Local Pack este un snippet pe care Google il introduce in SERP de multe ori chiar inaintea rezultatelor organice, fapt pentru care frecvent este denumit „locul 0” in Google. Raspunsul la recenzii nu este important doar pentru branduri, ci si pentru Google, acesta fiind unul dintre principalii factori de ranking de care tine cont atunci cand stabileste ordinea rezultatelor din Local Pack si Google Maps.

Sursa: https://www.callrail.com/blog/googles-local-pack/.

Daca este implementata corect, strategia de Local SEO poate deveni una dintre cele mai rapide modalitati de a va consolida prezenta in rezultatele cautarii locale.

Leave a reply