Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Bonami.ro: 4 ani in Romania si planuri ambitioase de extindere

Magazinul Bonami.ro (axat pe comercializarea de produse Home & Deco) transmite, intr-un comunicat de presa, ca anul 2020 i-a adus cresterea prognozata, desi in primul trimestru a existat o incetinire a vanzarilor, din cauza debutului pandemiei COVID-19. Insa, in lunile urmatoare, situatia s-a redresat, existand perioade cand cresterea a depasit planul initial, pe piata din Romania (dar si in Cehia, Slovacia, Polonia si Ungaria).

In ciuda pandemiei, compania a inaugurat deja 2 magazine fizice in Praga, urmand ca reteaua sa se extinda rapid anul acesta si in afara granitelor Cehiei, in principalele orase din tarile unde Bonami este prezent – planul este de inca 6 magazine pana la finalul anului si 20 in 2021. Bucuresti este trecut si el pe lista. Planul este sustinut de numarul de vizite si de comenzi inregistrate in magazine (care au urmat tendinta ascendenta anticipata), dar si de reactiile pozitive ale clientilor care viziteaza magazinele si au incredere in sfaturile oferite de specialistii de la fata locului.

Acestor servicii li se adauga si inaugurarea propriei retele de transport, dedicata in special pieselor mari de mobilier. Lansat in primavara, serviciul s-a dovedit un real succes inca din primele luni de functionare si a fost extins rapid, livrarile efectuandu-se acum in Praga, Bratislava si Budapesta, iar in viitorul apropiat si in Bucuresti. In plus, aplicatia proprie s-a bucurat de optimizari anul acesta, fiind adaugate noi functionalitati, pentru imbunatatirea experientei de cumparare. Aceasta genereaza in continuare un procent de 8% din totalul comenzilor.

„Pentru perioada imediat urmatoare, prioritatea o reprezinta deschiderea cat mai rapida a unei retele ample de magazine, ce servesc si ca showroom, si ca puncte de ridicare a comenzilor, in primul rand in Slovacia si Ungaria, urmand apoi Romania si Polonia. Este un mod mult mai placut si comod pentru clientii nostri de a-si ridica produsele de dimensiuni mici si mijlocii. Aceste locatii reprezinta, de asemenea, oportunitatea de a vedea diferite colectii, de a primi sfaturi privind amenajarea, de a studia mostre textile, si, nu in ultimul rand, de a returna comenzi sau folosi perioada de garantie”, transmite Pavel Voparil (foto, CEO Bonami). In ceea ce priveste prognoza pentru 2021, compania estimeaza o crestere de 35%. „Ne asteptam la o cifra de afaceri de 100 milioane €, din care 13 milioane realizate in Romania’’, a declarat Pavel Voparil.

Pentru a marca aniversarea a 4 ani pe piata autohtona, Bonami.ro ofera clientilor o reducere de 15% la orice produs, in perioada 30 septembrie – 4 octombrie. Si organizeaza doua concursuri pe canalele sale de social media, oferind vouchere cu o valoare totala de 800 de lei.

Leave a reply