Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Germania: marketplace-ul Rakuten.de se inchide, in octombrie

Rakuten.de nu va mai accepta comenzi noi si a anuntat ca se va inchide pe 15 octombrie, aflam de pe ecommercenews.eu. Al cincilea cel mai mare marketplace online din Germania, Rakuten a spus ca decizia este motivata de provocarile care vin la pachet cu „a determina ca afacerea e-commerce sa detina o pozitie relevanta pe piata”.

Detinut de compania japoneza cu acelasi nume, marketplace-ul vechi de peste 10 ani isi va muta modelul de afaceri pe platforma Club R, unde clientii pot alege dintre produsele a sute de retaileri si brand-uri, la cumpararea acestora castigand Puncte Rakuten, care pot fi apoi transformate in bilete la film (pe Rakuten TV), credit pentru shopping sau carduri cadou. Mutarea se va face nu doar in Germania, ci si in Marea Bitanie si Spania. Vestea vine dupa ce, in iulie 2020, japonezii anuntau ca inchid definitiv marketplace-ul propriu din SUA (fostul Buy.com) pe 15 septembrie.

In Germania, in jur de 5.500 de retaileri sunt inregistrati pe Rakuten.de, care are 4,5 milioane de utilizatori activi. Pentru multi dintre vanzatorii online, vestea a fost complet surprinzatoare, pana nu demult retailerii fiind atrasi pe marketplace cu oferte care mai de care. Toate comenzile plasate inainte de data de 15 octombrie vor fi livrate de cei de la Rakuten, fiind procesate ca de obicei.

Leave a reply