Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

BeeFast si-a deschis platforma altor comercianti, lansand BeeFast SaaS

Start-up-ul tech BeeFast anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea BeeFast SaaS – prima solutie romaneasca de tip software as a service care ajuta business-urile sa gestioneze livrarile last-mile proprii, in interiorul oraselor, in timp real. Investitia a fost de 250.000 €, iar start-up-ul vizeaza, cu aceasta lansare, iesirea pe piata internationala – Germania, Olanda, Spania si Marea Britanie.

BeeFast SaaS se adreseaza in special retailerilor (companii cu sistem propriu de livrare – florarii, farmacii, grocery stores, dark stores, magazine de electronice, etc.) si companiilor din zona serviciilor (curatatorii, HoReCa, companii mici si medii de livrari).  BeeFast are 2 ani de experienta in livrari last-mile pe piata din Bucuresti si Brasov, peste 300.000 de comenzi livrate (cu o medie de 55 de minute) si trecerea in online a peste 70 business-uri la debutul pandemiei.

„De la inceput, viziunea noastra a fost sa dezvoltam infrastructura pentru economia digitala. Am inceput cu dezvoltarea platformei software si testarea acesteia in operatiunile din Bucuresti, la finalul lui 2019, iar din 2021 si in Brasov. Am fost mereu intr-o dinamica ascendenta pe segmentul livrarilor ultra-rapide, insa suntem o companie tech, astfel ca faza a doua a dezvoltarii noastre si depasirea zonei operationale este un pas firesc. In lipsa contextului pandemic, probabil ca am fi ajuns in aceasta faza mai devreme, insa anul 2020 si provocarile sale au avut si beneficii, care ne-au ajutat sa dezvoltam platforma astfel incat sa devina o solutie unica pe piata romaneasca si o solutie competitiva pentru piata internationala”, transmite Cristian Grozea (foto, CEO BeeFast).

Beneficiile utilizarii BeeFast SaaS vizeaza clientul business, curierii si consumatorul final. Pentru afaceri, utilizarea solutiei aduce observabilitate in timp real a operatiunilor (ce comenzi intra, cand, cine le livreaza, real time tracking), oferind date si analiza lor. Curierii primesc o aplicatie nativa, user-friendly, care faciliteaza interactiunea cu clientul final si eficientizeaza livrarile. Clientul final dispune de real time tracking si are acces direct la datele de contact ale curierului, contribuind la o experienta de cumparare superioara.

BeeFast SaaS poate fi accesata de comercianti in baza unui abonament lunar, de 54-999 € (diferenta vine, printre altele, din numarul de livrari lunare). Implementarea solutiei se face rapid, fiind nevoie doar de cateva informatii despre organizatie si un card valid pentru crearea contului, iar apoi de adaugarea informatiilor specifice, pentru a deveni functionala.

Comentariu ( 1 )

  1. […] BeeFast si-a deschis platforma altor comercianti, lansand BeeFast SaaS – ECOMpedia […]

Leave a reply