Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

BaseLinker anunta un parteneriat cu DHL Express Romania

Piata e-commerce din Romania a crescut rapid (sectorul a atins pragul de 6,3 miliarde €, in 2022, conform GPeC), iar cifra estimata pentru e-commerce-ul romanesc, in 2023, este de 6,5 miliarde €. In acest context, platforma de automatizare a proceselor e-commerce BaseLinker anunta – intr-un comunicat de presa – un parteneriat prin care isi integreaza platformele cu DHL Express Romania, in vederea accesului mai simplu si mai rapid la pietele internationale, pentru comerciantii romani.

„Stim deja ca, daca iti deschizi un magazin online cu livrare cross-border, poti creste de doua ori mai mult vanzarile, decat daca ai vinde doar in tara. Tocmai pentru a sprijini procesul de expansiune a magazinelor online, ne bucuram sa adaugam in portofoliul nostru integrarea cu  DHL Express Romania. Astfel, putem oferi utilizatorilor nostri solutii cat mai fiabile de expansiune a business-ului lor atat in Romania, cat si in strainatate. Pasul urmator in strategia de business a unui magazin online este automatizarea proceselor si adaptarea business-ului in ecosistemul e-commerce european. Astfel, cu tool-urile potrivite si cu suportul unor parteneri de incredere precum DHL Express Romania pe segmentul de logistica si transport, procesul de a ajunge la un numar mai mare de clienti este mult mai simplu si mai rapid”, transmite Tatiana Sen (Co-CEO BaseLinker Romania).

„Ne bucuram de acest parteneriat cu Baselinker si impreuna recomandam tuturor antreprenorilor romani sa considere Europa si chiar intreaga lume ca fiind o singura tara si sa nu se limiteze la a vinde doar local, astfel existand sanse mult mai mari pentru a exploata cu adevarat potentialul magazinului online. In acest fel, cosul de cumparaturi ar putea creste pana la 70%, rata de retur a comenzilor scade cu pana la 50%, iar plata cu cardul este la un procent care se apropie de 90% in tarile dezvoltate”, completeaza Florin Toma (eCommerce Manager,  DHL Express Romania).

BaseLinker permite gestionarea si automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singura interfata. In cadrul unui singur sistem si al unui singur abonament, ai acces la platforme de tip marketplace, curieri, sisteme de facturare si contabilitate. Din interfata BaseLinker.com gestionezi comenzi din mai multe surse, emiti facturi, generezi AWB-uri, expediezi colete si trimiti notificari clientilor.

DHL Express Romania sprijina magazinele online romanesti si pune la dispozitie toate uneltele necesare pentru ca e-commerce-ul romanesc sa se extinda in afara granitelor la nivel global, de la solutii de depozitare si gestionarea transportului, conectand oameni din peste 220 de tari si teritorii din intreaga lume.

Leave a reply