Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Walmart foloseste o tehnologie on-demand de ambalare a comenzilor online

Walmart Inc. si compania specializata in ambalaje Packsize au transmis presei ca au semnat un parteneriat. In urma acestuia, cea din urma companie (care are sediul in Salt Lake City) creeaza cutii on-demand, care au marimea perfecta, pentru a ambala orice comanda online primita de gigantul american. Primul aparat (denumit Ultra5) a fost deja instaat in primul dintre cele 4 centre de fulfillment de utima generatie, marca Walmart, anunta freightwaves.com.

Tehnologia folosita de acest aparat are avantajul de a minimiza costurile si impactul asupra mediului inconjurator, prin producerea de cutii de marimea perfecta pentru a livra orice produs comandat de consumatori. Configurarea personalizata a cutiilor permite, in plus, ca retailerul sa poata aranja cu pana la o treime mai multe colete in trailerele folosite, ceea ce inseamna mai multe comenzi livrate clientilor, zilnic (conform celor de la Packsize).

Ultra5 poate produce pana la 600 de cutii pe ora. Viteza sistemului permite ambalarea, etichetarea si pregatirea de livrarea a coletelor in doar 30 de minute. „In urma colaborarii cu Packsize, pentru dezvoltarea aparatului Ultra5, am creat o solutie de ambalare inovatare, care creeaza fiecare cutie special pentru produsele pe care le livram clientilor, eliminand pierderile inutile si imbunatatind experienta scoaterii din cutie, la sosirea coletului”, a transmis Prathibha Rajashekhar (Senior Vice President, Innovation and Automation, Walmart SUA).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply