Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Provocare: 3 x 1 AN Gratuit InboxTarget – servicii de automatizare marketing

Salut,

Avem o platforma foarte flexibila de automatizare marketing cu multe avantaje dar cu o mare problema: destul de greu de folosit de catre clienti -> magazine online, mai ales de cei mici.

Functionalitati:
– emailuri automate comportament useri, newslettere personalizate, recomandari de produse, tracking eventuri custom, interactiuni/personalizare onsite etc. Toate astea sunt foarte customizabile.

Problema:
– toate aceste functionalitati vin cu costul de a fi dificil de folosit self service de catre magazinele online. Mai ales partea de inceput, pana ajungi sa cunosti platforma.

Suntem dispusi sa oferim maxim 3 conturi gratuite timp de 1 an in schimbul unui feedback permanent si constructiv. Nu exista niciun cost financiar din partea dvs.

Conditii:
– sa fie magazin online cu minim 6 luni vechime si sa ruleze minim 30 de comenzi pe luna
– feedbackul sa fie argumentat cu motive si solutii si sa se refere la: aplicatia propriu-zisa (contul de magazin) cat si textele de pe situl de prezentare.

Daca sunteti interesati va rog dati un mail la salut@inboxtarget.ro

Despre InboxTarget

Leave a reply