Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon lucreaza la un sistem POS destinat vanzatorilor terti

Amazon vrea sa atraga comerciantii care folosesc Shopify, Square si PayPal cu un sistem POS marca proprie, la dezvoltarea caruia lucreaza momentan, citim pe businessinsider.com. Sistemul este una dintre primele initiative ale grupului Project Santos, din cadrul companiei (fondat in 2020 si menit sa atraga comerciantii mici care vand pe Shopify).

Conform unui document intern al companiei, analizat de sursa amintita, noul POS va putea procesa atat tranzactii in magazinele fizice, cat si online, iar comercianții vor putea sa-si gestioneze inventarul, sa obtina date analytics despre afacerea lor si sa aiba acces si la alte servicii marca Amazon (ca tehnologia de plata prin scanarea palmei Amazon One, abonamentul Amazon Prime si reteaua de livrare Flex). „Asta le va permite clientilor care detin afaceri mici sa-si unifice managementul canalelor online si offline, sa ofere recunoasterea si plata contactless prin Amazon One si un program de loialitate personalizat, pe baza beneficiilor Prime”, noteaza documentul. Cumparatorii care folosesc acest POS vor putea sa plateasca folosindu-si conturile Amazon, iar planurile includ si o optiune de „cumpara online, ridica din magazin”.

Odata lansat, noul sistem POS va creste competitia dintre gigantul online si companiile procesatoare de plati care ofera propriile solutii POS: Square, PayPal, Shopify si Fiserv’s Clover. Conform Grand View Research, piata globala de software de tip POS valora 9,26 miliarde $ in 2020 si urmeaza sa atinga suma de 19,56 miliarde $ pana in 2028.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply