Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Compania Disney a mai inchis 57 de magazine fizice si se orienteaza spre e-commerce

The Walt Disney Company isi continua orientarea spre comertul cu amanuntul facut online, informeaza site-ul insidethemagic.net. Compania a anuntat recent ca va inchide inca 57 de magazine fizice din Statele Unite, dar va pastra in continuare locatiile offline din parcurile tematice. Miscarea este concretizarea anuntului facut in martie anul acesta, cand The Walt Disney Company anunta ca se va concentra pe latura e-commerce a afacerii proprii si anul acesta va pune lacatul pe usa a cel putin 60 de magazine traditionale din America de Nord.

„In urmatorul an, Disney se va concentra pe oferirea unei experiente e-commerce fara obstacole, personalizata si orientata spre francize, prin intermediul platformei proprii shopDisney, care va fi completata de o mai mare integrare cu aplicatiile parcurilor Disney Parks si platformelor social media”, explica – in primavara – compania fondata de Walt Disney, in 1923. De la acest anunt si pana in prezent, zeci de magazine fizice marca Disney din SUA (dar si din Canada si Europa) s-au inchis.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply