Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Amazon a deschis un magazin fizic in Seattle, cu 2.000 de produse de 4/5 stele

Amazon cauta permanent modalitati noi de a isi extinde prezenta comerciala online si offline, experimentand cu magazine fara casieri (Amazon Go) si librarii fizice, planuind magazine de mobilier si electrocasnice care sa foloseasca realitatea virtuala/augmentata (VR/AR) si acum anuntand deschiderea unui magazin traditional bazat pe cea mai veche inventie a companiei: review-urile clientelare care promit satisfactia.

Seattletimes.com anunta ca noul magazin Amazon vinde in jur de 2.000 de produse care au un rating de cel putin 4 stele (dar si produse in tendinte, de pe site), acesta fiind afisat alaturi de pret si de oferta mai mica, pentru membrii Prime (preturile afisate digital se modifica de pana la 5 ori/zi, de fiecare data cand acestea sunt ajustate online). Acesta este amplasat la baza celui mai nou sediu de birouri al companiei, in Seattle, si are 371 m2. Plata nu se poate face cu cash, momentan. Acesta este al patrulea magazin fizic de acest tip pentru companie, formatul debutand in toamna lui 2018, la New York; celelalte 2 locatii sunt Berkeley (California) si Lone Tree (Colorado), iar Amazon lucreaza acum la o a cincea, in Dallas. Amazon are peste 25 de locatii fizice in SUA, carora li se adauga cele 503 de supermarketuri Whole Foods.

Un alt magazin fizic marca Amazon – care functioneaza in anonimitate din februarie incoace, fiind lansat fara ca presa sa observe – este unul de bauturi alcoolice, scrie wine-searcher.com. Pentru a putea livra prin Prime Now, in 2 ore, comenzile de alcool, Amazon avea nevoie de un magazin fizic in Los Angeles (aceeasi miscare se va repeta in curand, in San Francisco), care este amplasat aproape de un depozit al companiei. L.A. este unul dintre cele peste 20 de orase americane in care gigantul online livreaza bauturi alcoolice.

Comentariu ( 1 )

  1. […] de supermarketuri Whole Foods, magazine fara casieri Amazon Go, Amazon Go Grocery, Amazon Fresh, magazine Amazon 4-Star si  Amazon Pop Up.  Pe 31 decembrie 2020, gigantul online avea un total de 611 magazine fizice […]

Leave a reply