Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a deschis a 7-a librarie Amazon, la New York

amazon books

Pe 25 mai, la New York s-a deschis o librarie Amazon Books, anunta cnbc.com. Magazinul fizic este al saptelea de acest tip pentru gigantul online, dupa cele din Seattle (noiembrie 2015), San Diego (septembrie 2016), Portland (octombrie 2016), Dedham (februarie 2017), Chicago (martie 2017) si Lynnfield (aprilie 2017). In viitorul apropiat, Amazon intentioneaza sa mai deschida alte 6 astfel de locatii – printre care inca una la New York.

Pe rafturile Amazon Books-ului din New York, cumparatorii gasesc peste 3.000 de carti, dar si e-readere Kindle si boxe wireless Amazon Echo. Sub fiecare volum este afisat un rating (in stelute), numarul total al review-urilor clientilor care le-au cumparat si citit deja si un review ales dintre acestea. Toate cartile de aici au 4 sau mai multe stele primite ca rating pe Amazon.com, provin din liste cu bestseller-uri sau sunt titluri noi, care nu au fost inca evaluate.

Preturile sunt egale cu cele de pe site. Amazon Books imparte cartile pe sectiuni, in functie de ce volume sunt populare in apropiere, care sunt de obicei recomandata sa fie cumparate odata online si care sunt citite mai rapid pe Kindle. Pentru a incuraja browsing-ul, cartile sunt asezate cu copertile spre vizitator (si nu cu cotorul), desi asta reduce numarul de volume care incap in locatie cu aproximativ 2.000 de bucati, a explicat Jennifer Cast (vice-presedintele Amazon Books).

Cumparatorii pot adauga in cos volume folosind aplicatia Amazon (care scaneaza volumele si permite livrarea lor la domiciliu direct sau cumpararea la casa, in librarie), iar cei care sunt deja membri Amazon Prime primesc reduceri semnificative – pentru a impulsiona cumparatorii sa devina membri Prime.

Librariile Amazon Books nu vor fi singurul experiment in domeniul magazinelor offline, traditionale, pentru gigantul online din Seattle. Compania are planuri sa deschida magazine de mobilier si electrocasnice (care sa foloseasca realitatea virtuala sau augmentata) si alimentare (Amazon Go). Acestea din urma ar urma sa aiba – in loc de casieri, case de marcat si cozi – un cos digital, in care adaugi produsele dorite, prin intermediul unei aplicatii, esti facturat automat si pleci acasa cu tot ce ai cumparat rapid si usor. Primul astfel de magazin a fost testat de angajatii companiei la final de 2016 si urma sa fie deschis publicului in martie anul acesta, dar lansarea a fost amanata: cand in el se afla prea multi clienti odata, sistemul da erori.

Comentariu ( 1 )

  1. […] prezenta comerciala online si offline, experimentand cu magazine fara casieri (Amazon Go) si librarii fizice, planuind magazine de mobilier si electrocasnice care sa foloseasca realitatea virtuala/augmentata […]

Leave a reply