Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

A2t.ro si-a dublat spatiul de depozitare, in urma unei investitii de peste 1 milion €

Atu Tech (a2t.ro) anunta – intr-un comunicat de presa – ca a finalizat o investitie de peste 1 milion €, in urma careia a dublat spatiul de depozitare a produselor si a mutat sediul companiei intr-o locatie usor accesibila, din Sibiu, pe platforma industriala Independenta. Investitia face parte din strategia de sustinere a cresterii celui mai mare magazin online de sisteme de securitate din Romania, in contextul cererii ridicate, la nivelul pietei.

„Decizia de extindere a spatiului comercial si mutarea intr-o noua locatie sunt dublate de majorarea numarului de salariati si de extinderea gamei de produse. Obiectivul final a fost sa generam capacitati de stocare pentru articole cat mai diverse din principalele categorii de interes, precum supraveghere video, automatizare porti, sisteme smart home, sisteme de alarma sau incendiu si sa putem dezvolta rapid noi linii de business, precum noua gama de sisteme fotovoltaice”, transmite Sorin Felea (foto, Director Atu Tech), mentionand ca noua investitie este menita sa duca business-ul la un alt nivel.

Noua locatie si noul depozit permit si cresterea stocurilor cu 50%, ceea ce inseamna livrarea mai rapida a produselor comandate de pe a2t.ro. Noua locatie permite desfasurarea activitatii pe o suprafata totala de 1.500 m2, cu posibilitatea de extindere cu inca 2.000 m2.  Compania a investit si in dezvoltarea de software pentru eficientizarea fluxului de lucru, iar situatii precum localizarea greoaie a produselor in depozit sau organizarea gresita a acestora au fost eliminate. Angajatii au acum acces imediat si sigur la locatia produselor, iar acestea pot fi impachetate mai repede, procesarea coletelor fiind eficientizata. Activitatea in depozit s-a simplificat semnificativ, odata ce angajatii depozitului au inceput sa utilizeze dispozitive de scanare wireless, care comunica instantaneu cu un sistem WMS (Warehouse Management System),  comenzile fiind procesate mult mai rapid si usor.

Leave a reply